• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Kg521.M hakkında

cetinyasar

Yeni Üye
İsim
Çetin Yaşar
Daha fazla  
İsim
Çetin Yaşar
Merhaba
Fikrinizi almak istiyorum, Delonghi Kg521.M öğütücü aldım. Amazon almanyadan 1560TL'ye normal satış fiyatı 3500 tl civarında.
Aslında sorum şu, bu makina espresso için kullanılabilirmiyim, yoksa gelir gelmez satıp başka bir marka almamı mı önerirsiniz.

Teşekkürler

Delonghi KG521 modeli ogutucuyu yaklasik 3 yildir gemide kullaniyorum, espresso icin uygun incelikte ve homojenlikte ogutemiyor malesef. Delonghi KG521 i moccamaster icin kullaniyorum, espresso icin jmax aldim.

Espresso icin evde breville bcg 820 yi kullaniyorum ancak onun da motor gucu yetersiz, nerdeyse city roast cekirdekleri espresso inceliginde ogutemiyor, eve de niche zero, df64 ya da specialita dan birini almayi dusunuyorum espresso icin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211124-230655_Gallery.jpg
    Screenshot_20211124-230655_Gallery.jpg
    155.4 KB · Görüntüleme: 31
Delonghi KG521 modeli ogutucuyu yaklasik 3 yildir gemide kullaniyorum, espresso icin uygun incelikte ve homojenlikte ogutemiyor malesef. Delonghi KG521 i moccamaster icin kullaniyorum, espresso icin jmax aldim.

Espresso icin evde breville bcg 820 yi kullaniyorum ancak onun da motor gucu yetersiz, nerdeyse city roast cekirdekleri espresso inceliginde ogutemiyor, eve de niche zero, df64 ya da specialita dan birini almayi dusunuyorum espresso icin.
bcgde iç ve dış ayarınız kaç acaba espresso için

bcgde iç ve dış ayarınız kaç acaba espresso için
Suan bcg yanimda degil ancak ic kisimdaki burr ayarini yani align kismini degistirmedim sifirda oldugunu hatirliyorum. Espresso icin 12-13 ayarinda ogutuyorum ama dedigim gibi sert cekirdeklerde acik ve acik-orta kavrumlarda motor yetersiz kaliyor.

Anladığım kadarıyla bu işler tamamen $$Duygusal$$ şöyle fiyat performans ürünü tavsiyesi olan var mı acaba.
Bir öğütücü için 3500TL bile yeterli gelmiyorsa o zaman evde kahve keyfi yapmak isteyenler bunun için ticari tip bir öğütücü mü alacaklar.
Bu iş türkiye için çok maaliyetli. :(

Anladığım kadarıyla bu işler tamamen $$Duygusal$$ şöyle fiyat performans ürünü tavsiyesi olan var mı acaba.
Bir öğütücü için 3500TL bile yeterli gelmiyorsa o zaman evde kahve keyfi yapmak isteyenler bunun için ticari tip bir öğütücü mü alacaklar.
Bu iş türkiye için çok maaliyetli. :(
dediğiniz gibi bütçe meselesi, bcg çok kötü bir makine değil ama denildiği gibi motor gücü yetersiz kalabiliyor ve retention oranı yüksek bence. topaklanma sorunu çözülüyor. eureka serisine bakabilirsiniz, el değirmeni isterseniz commandante belki olabilir.

Eureka serisi dediğiniz benim bulduğum en ucuzu 7500TL :)
Kahve değirmeni imalatına mı girsek acaba. :unsure:

Geri