• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

DeLonghi ECP35.31 uyumlu 51mm basınçsız sepet tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canp

Yeni Üye
İsim
Can Poyrazoğlu
Daha fazla  
İsim
Can Poyrazoğlu
Merhabalar herkese,

ECP35.31 sahibiyim, çekirdeği de kendim çekiyorum. Kendimi kahve konusunda biraz daha geliştirmek ve farklı kombinasyonlar denemek istiyorum. Şu an espresso makinemle birlikte gelen portafilteri ve kendi sepetini kullanıyorum (51mm, basınçlı sepet). Bu portafiltere uyumlu basınçsız sepet arıyorum. Tüm 51mm'ler olur mu yoksa markaya göre uymama/sığmama gibi durumlar olabiliyor mu?

Tavsiyeniz var mıdır?

(foruma yeni üye oldum ve bu sorunun yeri burası değilse şimdiden özür dilerim)

Merhabalar herkese,

ECP35.31 sahibiyim, çekirdeği de kendim çekiyorum. Kendimi kahve konusunda biraz daha geliştirmek ve farklı kombinasyonlar denemek istiyorum. Şu an espresso makinemle birlikte gelen portafilteri ve kendi sepetini kullanıyorum (51mm, basınçlı sepet). Bu portafiltere uyumlu basınçsız sepet arıyorum. Tüm 51mm'ler olur mu yoksa markaya göre uymama/sığmama gibi durumlar olabiliyor mu?

Tavsiyeniz var mıdır?

(foruma yeni üye oldum ve bu sorunun yeri burası değilse şimdiden özür dilerim)
Portafiltreler makineden makineye yandaki kulak şekillerine göre değişiyor, fakat siz sepet aradığınız için herhangi bir 51mm basınçsız sepet alabilirsiniz.

Bende Dedica varken bu sepetlerden almıştım. Birebir uyar mı emin değilim?
Edit: Kontrol ettim sepetler “uygun”

Cihazımı değiştirdiğim için Alım-Satım bölümünde ilanım mevcut. Onun linkini de en alt kısma bırakıyorum.

NEOUZA 51 mm 304 Paslanmaz Çelik Filtre Süzgeç Sepeti 1/2/4 Kap Altsız Portafiltreler için Geri Çekmeli Kör Sepet, Delonghi, Breville Coffee Espresso Makinesi ile uyumludur (Sepet Seti)

Son düzenleme:
Geri