• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi ECP 3121 Alınabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BK8

Üye
İsim
Burak Kav
Daha fazla  
İsim
Burak Kav
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic Pro
Değirmen
Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
Ekipmanlar
Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Eyüp
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Sarıyer
Twitter
burakkav

Teşhir ürünü olarak Teknosa'da gördüm. Normal fiyatı 1500tl civarı iken 900tl'ye satılıyor. Kutuyu açtırdım. Aksesuarları falan tam. Su tankı temiz ve kullanılmamış. Sadece garantisi 2 yıl değil 1 yıl.

Evde zaman zaman latte, flat white için iş görür mü?

31.21 i pas geçin derim. dedica naked portafiltre ve basınçsız sepet ile gayet iş görür. yeni portafiltre almak yerine dibini de kestirseniz aynı işe yarar.

Dedica ec ürünlerin 3700 tl civarı fiyat etiketi var, siz 1100 liraya nasıl buldunuz? Aradaki fiyat farkı, ürünün teşhir olmasından öte gibi görünüyor.

Dedica ec ürünlerin 3700 tl civarı fiyat etiketi var, siz 1100 liraya nasıl buldunuz? Aradaki fiyat farkı, ürünün teşhir olmasından öte gibi görünüyor.

Daha ucuza bulunuyor.

Kutusu açılmış teşhir ürünleri. Cevahir Teknosa en üst katında o kat komple teşhir ürünlerinin satıldığı yer. Her kategoriden böyle ürünler var. Gidip inceleyebilirsiniz.

Daha ucuza bulunuyor.

Kutusu açılmış teşhir ürünleri. Cevahir Teknosa en üst katında o kat komple teşhir ürünlerinin satıldığı yer. Her kategoriden böyle ürünler var. Gidip inceleyebilirsiniz.
Merhaba Ben de Dedica Ec 685.M serisinden sipariş verdim az Önce amazon.com.tr de fiyatı 2042 TL şuanda. Aletten memnun musunuz acaba?

Merhaba Ben de Dedica Ec 685.M serisinden sipariş verdim az Önce amazon.com.tr de fiyatı 2042 TL şuanda. Aletten memnun musunuz acaba?
Espresso için makine almadım hocam. Nanopresso aldım.

Bu makineye sahibim, portafiltresini değiştirmeden sadece basket olarak Amazon'dan Neouza 51mm basınçsız basket alsam portafiltresine takıp kullanabilir miyim? Biliyorum sepetin altından dolayı akışı göremeyeceğim ama başka portafiltre takınca su sızdırması sorunu yaşayan çok fazla kişi gördüm internette, bu yüzden işi garantiye almak istiyorum. Tada bir etkisi olmaz herhalde portafiltrenin. Sadece akışı göremem ki değişiklik yapacak olursam tadına göre yaparım artık.

Geri