• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi ECOV311 İşimi Görür mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan holden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

holden

Yeni Üye
İsim
orhan
Daha fazla  
İsim
orhan
Merhabalar, kitabevimde kahve satışı da yapmak istiyorum. Latte, cappuccino, flat white gibi kahveler olacak.
Daha önceden Cimbali kullanmıştım ancak fiyatları çok yüksek olduğu için ekonomik bir model almak istiyorum.
Delonghi ECOV311.GR Icona Vintage Serisi Espresso ve Cappuccino Makinesi işimi görür mü?
Günde ortalama 20 - 30 fincan arasında kahve yapacağımı tahmin ediyorum.

Ürün bağlantısı şu şekilde;

Bu model ile satış yapacağınız yerde çok tutarlı shotlar çıkartmanız pek mümkün değil. Günlük ortalama 20-30 shot alacağınız makine biraz daha ticari tipi olması gerekmektedir diye düşünüyorum.

Merhabalar, kitabevimde kahve satışı da yapmak istiyorum. Latte, cappuccino, flat white gibi kahveler olacak.
Daha önceden Cimbali kullanmıştım ancak fiyatları çok yüksek olduğu için ekonomik bir model almak istiyorum.
Delonghi ECOV311.GR Icona Vintage Serisi Espresso ve Cappuccino Makinesi işimi görür mü?
Günde ortalama 20 - 30 fincan arasında kahve yapacağımı tahmin ediyorum.

Ürün bağlantısı şu şekilde;
Düzenli sütlü ürün için uygun olmaz. Ekonomik olsun da istiyoruz madem, kahve odaklı bir işletme olmayacağına ve müşteri beklentisi de bu yönde olmayacağına göre tam otomatik bir makine almanızı öneririm. Ama kahve tadıyla da akıllarda kalsın işletmem diyorsanız HX bir makine düşünebilirsiniz. Appartamento, Giotto, Mara X gibi modeller hayli hayli işinizi görür.

Geri