• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi EC680 vs diğer makineler

Avengement

Barista
İsim
Alp Eren
Daha fazla  
İsim
Alp Eren
Arkadaşlar merhabalar, geçen sene ilk defa güzel espresso bazlı kahveler içmek için delonghi EC680 aldım. Sonrasında altsız portrafilter tamper vs derken her geçen gün eksikleri farkediyorum. Süt bazlı kahveler yaptığım için özellikle krema şeklinde süt elde etmekte zorluk yaşıyorum sürekli sütte baloncuklu köpük oluşuyor kafayı yediriyor bana.

Makine üzerinde iyileştirmeler yaparken artık bunun yetersiz olduğunu anladım. Alternatif veya üst segment bir makineye geçiş yapmak istiyorum. Sizce ihtiyacım olan espresso makinesi hangisi? Bütçe olarak 20-22 bine kadar çıkabilirim. Bu paraları verdikten sonra neler kazanırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,sıfır mı ikinci el mi ve iyi bir öğütücünüz varmı? Yoksa bütçenize denk gelecek şekilde sıfır lelit anna ve eureka öğütücü alabilirsiniz.Öğütücünüz varsa sıfır lelit mara,profıtecin yeni modeli go alınabilir.İkinci el de o rakamlara rocket appartamento,ecm classica pid ve profitecin daha üst sınıf cihazları alınabilir.

Merhaba,sıfır mı ikinci el mi ve iyi bir öğütücünüz varmı? Yoksa bütçenize denk gelecek şekilde sıfır lelit anna ve eureka öğütücü alabilirsiniz.Öğütücünüz varsa sıfır lelit mara,profıtecin yeni modeli go alınabilir.İkinci el de o rakamlara rocket appartamento,ecm classica pid ve profitecin daha üst sınıf cihazları alınabilir.
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim. Öğütücü olarak df64 kullanıyorum. Sıfır şartım yok 2. El de bir ürün alabilirim yazdıklarınıza bir bakacağım

Geri