• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Delonghi EC 685

yunemars

Üye
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Merhaba.

15 Nisan'da aldığım Delonghi EC 685 espresso makinemi Lelit Anna aldığım için satıyorum. 3 ay kullandım. Temmuz ortasından bu yana fişe bile takmadım. Sadece içme suyu ile kullandım. Zamanı geldiğinde kireç çözücüsünü yaptım.

- Bütün orjinal kutu içeriği, kutusu, faturası duruyor ve teslim edilecek.
- Bu makinelerde çok önemli olan basınçsız sepeti de verilecek ( Çinden sipariş verdim süresi doldu hala gelmedi, forumda bir arkadaşımız vermişti, çok işime yaradı tekrar teşekkür ediyorum).
- Ayrıca 125TL değerindeki metal tamper da verilecektir.

Fiyat: 1600TL

Ekli dosyalar

• IMG_9114.jpg
    IMG_9114.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9115.jpg
    IMG_9115.jpg
    109.4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9116.jpg
    IMG_9116.jpg
    117.1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9118.jpg