• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Dedica için portafiltre önerisi

cortadolover

Barista
İsim
enes
Daha fazla  
İsim
enes
Espresso Makinesi
Dedica EC685
Değirmen
Lelit Fred
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce makinamı aldım, fakat bir bottomless portafilter almak istiyorum artık. Aliexpress gibi yerlerde var fakat iyisi, kötüsü var mıdır veya tecrübesi olan varsa çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Israrla tavsiye edilmesine rağmen bu makine için bottomless portafilter pek bir şey değiştirmeyecektir. Gereksiz masraf olur. İkinci el alarak deneme yapabilirsiniz.bottomless portafilter yerine sadece basınçsız sepet kullanmak sanırım benzer sonuç verir.

Bende aynı makine var. Basınçsız sepet var. Yetmedi basınçlı sepeti keserek basınçsız hale getirdim. Kahve kalınlığını ayarlamak suretiyle biraz değişim oluyor gibi. Olmuştur sanırım. Bu kadar kullanıcı yanılmış olamaz
Teşekkür ederim cevabınız için, çok bir büyük beklentim yoktu ama yine denemek istedim. 2. el aradım ama bulamadım, sadece basınçsız sepet bakacağım şimdi belki dediğinizi yaparım.

Jx-pro değirmen, taze çekirdek ile basınçsız sepette bariz tat-lezzet farkını ben hissettim. Dedica makinamda sorun olduğu için iade ettim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını okuduğumda 51-53mm portafiltreli hiç bir cihaz önerilmiyor :) Aradaki farkları da tam olarak hissedemiyor ve bilmiyorum kahve demlemeye yeni merak salmış birisi olarak :) Bu cihazın alımına gelirsek satış sayısı çok fazla ve düşük fiyatlı bir cihaz. Diğer bir konu ise bir cihaz alırken genel kullanıcı yorumlarına bakıyoruz. Ben forumu makinamı aldıktan sonra farketmiştim :)

Jx-pro değirmen, taze çekirdek ile basınçsız sepette bariz tat-lezzet farkını ben hissettim. Dedica makinamda sorun olduğu için iade ettim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını okuduğumda 51-53mm portafiltreli hiç bir cihaz önerilmiyor :) Aradaki farkları da tam olarak hissedemiyor ve bilmiyorum kahve demlemeye yeni merak salmış birisi olarak :) Bu cihazın alımına gelirsek satış sayısı çok fazla ve düşük fiyatlı bir cihaz. Diğer bir konu ise bir cihaz alırken genel kullanıcı yorumlarına bakıyoruz. Ben forumu makinamı aldıktan sonra farketmiştim :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de makinamı aldıktan sonra girebildim foruma. Yeni ve ilk makinam o yüzden her şeyi denemeye çalışıyorum. En azından elimizdeki makinayla en iyi halini yapmaya çalışalım kafasındayım :D Basınçsız sepet olayının en azından bir fark yaratabileceğini düşünüyorum bütçesine göre. Zaten makinayı değiştirmek gibi bir bütçem olduğunda detaylı bir şekilde bakarım ama uzuuun bir süre Dedica ileyiz gibi duruyor..

Geri