• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Dedica için öğütücü önerisi

cortadolover

Barista
İsim
enes
Daha fazla  
İsim
enes
Espresso Makinesi
Dedica EC685
Değirmen
Lelit Fred
Merhabalar yeni bir delonghi dedica aldım, filtre kahve ve moka pot kullandığım için bir el değirmenim vardı fakat artık hem yoruyor hem espresso için bi öğütücü almam gerektiğini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır farketmez 1500 lira civarına çıkabilirim önerisi olan varsa çok sevinirim, iyi günler

Merhaba bu rakama profosyonel anlamda espresso çekebilen elektrikli cihaz bulmazsınız,krups,delonghi,fakir marka birbirinin benzeri cihazlar var fakat bunlar delonghi için rahatlıkla yeten incelikte çekebiliyor basınçlı sepet kullandığı için,keza filtre çekim zaten yapabiliyorlar.

Merhaba bu rakama profosyonel anlamda espresso çekebilen elektrikli cihaz bulmazsınız,krups,delonghi,fakir marka birbirinin benzeri cihazlar var fakat bunlar delonghi için rahatlıkla yeten incelikte çekebiliyor basınçlı sepet kullandığı için,keza filtre çekim zaten yapabiliyorlar.
Evet malesef.. Şu anlık o kalitede bir öğütücü alacak bütçem yok. Fakat ben de dediğiniz gibi basınçlı sepet muhabbetinden ötürü bu makinaların iş yapabildiğini gördüm araştırdığımda. Gaggia MD15, Melitta Melino, Delonghi kg79 gibi ürünler bakmak gerekiyor sanırım. Yine de belki benim araştırıp bulmadığım bir tavsiye gelir diye sormak istedim çok teşekkürler cevabınız için.

Evet malesef.. Şu anlık o kalitede bir öğütücü alacak bütçem yok. Fakat ben de dediğiniz gibi basınçlı sepet muhabbetinden ötürü bu makinaların iş yapabildiğini gördüm araştırdığımda. Gaggia MD15, Melitta Melino, Delonghi kg79 gibi ürünler bakmak gerekiyor sanırım. Yine de belki benim araştırıp bulmadığım bir tavsiye gelir diye sormak istedim çok teşekkürler cevabınız için.
Rica ederim

Merhabalar yeni bir delonghi dedica aldım, filtre kahve ve moka pot kullandığım için bir el değirmenim vardı fakat artık hem yoruyor hem espresso için bi öğütücü almam gerektiğini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır farketmez 1500 lira civarına çıkabilirim önerisi olan varsa çok sevinirim, iyi günler

Bütçeniz dahilinde elektrikli bir değirmen arayışınız varsa Melitta Molino yeterli. Bugün bir arkadaşta bir iki espresso ile denedik. Makul bir cihaz fiyat/performans açısından. Delonghi için de yeterli olacağı fikrindeyim.

Bütçeniz dahilinde elektrikli bir değirmen arayışınız varsa Melitta Molino yeterli. Bugün bir arkadaşta bir iki espresso ile denedik. Makul bir cihaz fiyat/performans açısından. Delonghi için de yeterli olacağı fikrindeyim.
Bazıları yeterli demiş ilk başta planım oydu, bazıları da hiç beğenmemiş tam karar veremedim o yüzden ilk başta güzel gelmişti..

Merhabalar yeni bir delonghi dedica aldım, filtre kahve ve moka pot kullandığım için bir el değirmenim vardı fakat artık hem yoruyor hem espresso için bi öğütücü almam gerektiğini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır farketmez 1500 lira civarına çıkabilirim önerisi olan varsa çok sevinirim, iyi günlerG
iyi günler hayırlu uğurlu olsun öncelikle cihazdan memnun musunz acaba ?

Geri