• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Dedica EC 685

2 hafta önce en uygun 1600e vardı ve bu fiyattan aldım. 300$lık bir makina olduğunu düşünürseni bu rakama şuanda çok uygun. başlamak için ideal bir model.

Bu makineyi comandante ile beraber aldım 8 ay önce. Latte Cappuccino yaparım diye aldım ama baya baya pour-over'a sarınca ec685 ile fazla bi kahve yapamadım. Ara sıra kahve yapsam da pek güzel kahveler çıkaramadım. Belki de espresso bana göre değildir ama biraz daha şans vermek istiyorum. Makineyi kullananların beğendikleri tariflerini, tavsiyelerini alabilirsem memnun olurum.

Bu makineyi comandante ile beraber aldım 8 ay önce. Latte Cappuccino yaparım diye aldım ama baya baya pour-over'a sarınca ec685 ile fazla bi kahve yapamadım. Ara sıra kahve yapsam da pek güzel kahveler çıkaramadım. Belki de espresso bana göre değildir ama biraz daha şans vermek istiyorum. Makineyi kullananların beğendikleri tariflerini, tavsiyelerini alabilirsem memnun olurum.
3cores dan aldığım aurora çekirdeğin14grımını comandante 12 click öğütüp 32gr kahveden çok memnun kaldım.

Açıkçası ben de bu makineyi fiyatından ötürü aldım. Espresso yaparken bana yeterli geliyor , espresso konusunda uzman değilim kendimce böyle düşünüyorum .Eksisi olaraksa buhar basıncı bence düşük sütü köpürtürken yeterli havayı basmıyor.Girdap oluşumu için yetersiz kalıyor. Son olaraksa bardağa buhar kolundan su çekmek isterseniz çok tazyikli geliyor bardağın dışına sıçrıyor. Ama başlangıç olarak gayet güzel olduğunu düşünüyorum ve ben memnunum.

Geri