• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Delonghi Dedica Ec 685.r (2 Aylık, Temiz) + Aksesuarlar

HasanSutcu

Üye
İsim
Hasan
Merhaba,

Mayıs ayı başında satın aldığım Delonghi Dedica EC685.R (Kırmızı renk) espresso makinemi, Lelit Grace'e geçiş yapacağım için satıyorum.

Espresso makinesi ile toplamda geçen 2 aylık süre zarfında 1,5KG'lık kahve tükettim. Temizlik bakımından 10/10, sürekli temizleyerek kullandım. Ayrıca espresso makinesi ile birlikte aşağıdaki ürünleri de vereceğim;

- 2 adet portafiltre (1 tanesi kutudan çıkmıştı, 1 tane de altını kestirmek için ben satın aldım)
- 2 adet basınçlı sepet ve 1 tane pod sepeti (kutudan çıkmışlardı)
- 3 adet basınçsız sepet (ekstra kendim satın aldım)
- 1 adet kalibreli tamper (kırmızı / kahverengi renginde, makine ile uyumlu)
- 1 adet tamper matı (kahverengi)
- 1 adet plastik tamper (kutudan çıkmıştı)

Makinenin kutusu, köpükleri, kullanım kitapçığı, faturası her şeyi duruyor.

Satış fiyatım: 2.000 TL

İzmir içi elden teslim edebilirim.

20200814_094258.jpg20200814_094348.jpg20200814_094311.jpg20200814_094304.jpg

Son düzenleme:
Sıfırı 2 bin liranın altında olan ikinci el bir makineyi 2 bin 500 liraya satmak açıkçası çok mantıklı gelmedi bana. Yanında ekstraları var diyebilirsiniz ama kimse sıfırı daha ucuz olan ikinci el bir makineyi almak istemez bence.

az yazmışsınız ben olsam en az 5000 felan isterdim.

Sıfırı 2 bin liranın altında olan ikinci el bir makineyi 2 bin 500 liraya satmak açıkçası çok mantıklı gelmedi bana. Yanında ekstraları var diyebilirsiniz ama kimse sıfırı daha ucuz olan ikinci el bir makineyi almak istemez bence.
Duygulara tercüman olmuş arkadaşlar :)

Hahahhahahah bu Serdar bey de her yerde arkadaş 😂 Arabaları opsiyonladığı yetmedi şimdi de kahve makinelerine sardı 😂

Merhaba,

Mayıs ayı başında satın aldığım Delonghi Dedica EC685.R (Kırmızı renk) espresso makinemi, Lelit Grace'e geçiş yapacağım için satıyorum.

Espresso makinesi ile toplamda geçen 2 aylık süre zarfında 1,5KG'lık kahve tükettim. Temizlik bakımından 10/10, sürekli temizleyerek kullandım. Ayrıca espresso makinesi ile birlikte aşağıdaki ürünleri de vereceğim;

- 2 adet portafiltre (1 tanesi kutudan çıkmıştı, 1 tane de altını kestirmek için ben satın aldım)
- 2 adet basınçlı sepet ve 1 tane pod sepeti (kutudan çıkmışlardı)
- 3 adet basınçsız sepet (ekstra kendim satın aldım)
- 1 adet kalibreli tamper (kırmızı / kahverengi renginde, makine ile uyumlu)
- 1 adet tamper matı (kahverengi)
- 1 adet plastik tamper (kutudan çıkmıştı)

Makinenin kutusu, köpükleri, kullanım kitapçığı, faturası her şeyi duruyor.

Satış fiyatım: 2.500 TL

İzmir içi elden teslim edebilirim.
İkinci ele paramız yetmez mecbur sıfır alıcaz :'(

Merhabalar basınçsız sepete ihtiyacım var.Satmayı düşünür müsünüz?

Bu arada uzun zamandır girmiyordum foruma. İyi makara dönmüş yukarıda. :D
Sanırım haklısınız, saçma bir fiyat istemişim. :D

Güncel satış fiyatım: 2100TL

Şimdi kontrol ettim, 2100TL makinenin sıfır fiyatı. +500TL'lik aksesuar ile birlikte 2600TL'lik makineyi 2100TL'ye bırakacağım. Sanki bu sefer mantıklı bir fiyat :D

Makine + aksesuarları toplu bir şekilde satamadığım için ayrı ayrı satmaya karar verdim. Ürünlerin fiyatlarını aşağıda yazıyorum;

Delonghi Dedica EC685.R : 1450 TL
51mm kalibreli tamper : 150 TL
Orjinal yedek portafiltre (hiç kullanılmadı) : 80 TL
Basınçsız sepet 3 adet : 25 TL / adet
Tamper matı : 60 TL
Grup başlığı temizlik fırçası : 25 TL

1619434891915.pngprote.jpg

hocam bende delonghi caffe treviso var ve 51mm basınçsız sepet eksiğim bulunuyor. Sanırım elinizdeki basınçsız sepet buna uyuyor. Kaç kişilikti acaba?

Geri