• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Bco411.b Buhar Çubuğu Nasıl Modifiye Edilir?

İsim
Selçuk
Daha fazla  
İsim
Selçuk
Espresso Makinesi
Delonghi 411.B
Değirmen
K-Plus
Ekipmanlar
Hario Drip Kettle, İkea Moka Pot, Hario V60, Motta Termometre, Hassas Tartı, Hario Mizudashi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Levent
Herkese iyi forumlar

Delonghi kombi tipi Bco411.b kullanıyorum. Buhar çubuğu beni pek mutlu etmiyor. Süt köpürtme parçasını kullanmak istemiyorum. Çıkarttığım zaman ise çalıştırmaya çalıştığımda basınçtan ikinci parçada yerinden çıkıyor. Güzel krema yapabileceğim şekilde nasıl modifiye edebilirim veya bir yerde yaptırabilir miyim?

Buhar başlığı çıkar o basınçtan dolayı çıkan parçayı kullan onu tam bağlantı yerinden Bauhaus gibi yerlerde metal kelepçe oluyor parmak kalınlığında onunla sık çıkmaz ben öyle kullandım baya süre zamanında ec685 i

Buhar başlığı çıkar o basınçtan dolayı çıkan parçayı kullan onu tam bağlantı yerinden Bauhaus gibi yerlerde metal kelepçe oluyor parmak kalınlığında onunla sık çıkmaz ben öyle kullandım baya süre zamanında ec685 i
Metal kelepçe yerine plastik kelepçe kullansamda olur sanırım.

Plastik o basınca dayanamıyor denemiştim yine firlatiyordu cubugu en iyisi metal olan zaten 3 5 lira birşeydi. Onun dışında bence rancilio Silvia tarzı modifiye gerek yok o şekilde işini görür ben çok latte art yapmıştım o şekil

buhar çubuğu çok ısınıyor, plastik erimesin? Birde süte girecekse sıcak plastik teması sakıncalı olabilir
Eriyeceğini sanmıyorum ama tabi yüksek sıcaklık plastiğe zarar verebilir. Metal kelepçe veya başka bir yöntem düşüneceğim.

Plastik o basınca dayanamıyor denemiştim yine firlatiyordu cubugu en iyisi metal olan zaten 3 5 lira birşeydi. Onun dışında bence rancilio Silvia tarzı modifiye gerek yok o şekilde işini görür ben çok latte art yapmıştım o şekil
Denemek amaçlı deterjanlı su yapıyorum çok güzel oluyor. Süt ile iki kere denedim bütün mutfak battı 😀 Nedense süt ile yapmaya çalışınca o plastik parça çok hızlı fırlıyor. Sonuç her yer süt😀

Hocam, metal kelepce aldim vidali olanlardan. Bu da cikiyor, ne tur bir kelepce almistiniz ?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    71.1 KB · Görüntüleme: 16
Hocam, metal kelepce aldim vidali olanlardan. Bu da cikiyor, ne tur bir kelepce almistiniz ?

Bende bundan kullanıyordum iyice tornavida ile sıkmistim ama o bağlantı noktası tam çubuğun çıkan yeri ortalamak gerekiyor o bölgeye sıkın çıkmaması lazım baya kullandım çünkü öyle

Bunun aynısını aldım hocam. @Emxone dediği gibi tam ortalamak gerekiyor. Çok fazla sıkmadım, sonuçta plastik parçayı sıkıyoruz kırılabilir. Şuan ki sorunum bu modifiye sonucunda çubuk çok kısa kalıyor. Nasıl uzatacağımı düşünüyorum :)

Merhabalar. Delonghi bc0 421 makinama nerden uzun buhar çubuğu alabilirim ve montajı kolay mıdır?

Şu postu inceleyebilirsiniz. Sökmesi biraz uğraştırabiliyor.

Geri