• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi BCO 441.B Satıp yerine ne alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amoniak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Delonghi BCO411.B

• Satma

Oy: 0 0.0%
  • Sat Gitsin

Oy: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

amoniak

Yeni Üye
İsim
sefa
Daha fazla  
İsim
sefa
Merhaba Sayın Kahveseverler,
Şuanda aktif olarak Delonghi BCO411.B kullanmaktayım. Geçtiğimiz günlerde 4800'e ilana koydum ve alacak kişi şuanda hazır ancak sattığımda alabileceğim bir şey bulamadım. Satma sebebime gelcek olursak; sadece Espresso kısmını kullandığımdan ötürü planım bu makineyi satıp sadece espressoyu alıp üzerine para arttırmaktı ancak şuan her şey zor görünüyor. Makine önerilerinize açığım.

not: bunu almayı düşünüyorum bir yandan da https://www.trendyol.com/philips/22...-34313938?boutiqueId=617246&merchantId=106362

Son düzenleme:
Bende de aynı makinadan var. Kullanmanın en büyük rahatlığı filtre kısmının olması. Eve misafir geldiği zaman direk filtre kahve yapıyorum.
Satarsam kesinlikle gaggia classic pro ve konhero ikilisi olacaktır. Gaggia classic'i alırsam kesinlikle modlarım.

Bende de aynı makinadan var. Kullanmanın en büyük rahatlığı filtre kısmının olması. Eve misafir geldiği zaman direk filtre kahve yapıyorum.
Satarsam kesinlikle gaggia classic pro ve konhero ikilisi olacaktır. Gaggia classic'i alırsam kesinlikle modlarım.
Filtre kısmını hiç kullanmıyorum espressoya bağımlı olduğum için, Filtre'ye alternatif olarak v60 düşünüyorum mantıklıysa

O zaman Gaggia classic pro çok fazlası ile iş görecektir.

Geri