• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Delonghi Bco 411.b Espresso&filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkalpmd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkalpmd

Üye
İsim
İzzet Türkalp
Daha fazla  
İsim
İzzet Türkalp
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Comandante C40, G-IOTA DF-64
Ekipmanlar
V60, kalita, delter, origami, aeropress, TK
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Etimesgut
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Lelit veya Rocket marka bir espresso makinesine geçiş yapacağım için Delonghi BCO 411.B makinemi satarak bir sermaye oluşturmayı düşündüm.

Ürünü 1 sene kadar önce satın aldım ve son 2-3 aydır aktif kullanmaktayım. Ürünün kutusu ve kutu içeriğinde bulunan tüm ürünleri mevcuttur. Garantisi bitmek üzere ama.

30 dakika sonra otomatik olarak kapanma özelliği sunarak enerji tasarrufu sağlıyor.
Kutu içerisinden;
- Kendi plastik 51 mm'lik kaşıklı tamper'i
- 2 adet basınçlı sepeti birisi tek birisi çift shotlık
- 1 adet portafilter
- 1 adet broksilat kendi serveri

Ben bu kahve makinesinin en çok filtre kahve bölümünü seviyorum üstten duş başlığı ile pour over yaparak demlemiş oluyor, minimum ajitasyon.

Kargo bana ait olmak üzere 2250 lira gibi bir fiyat düşünüyorum. Satamazsam muhtemelen kardeşime hediye edeceğim.

satılık.jpg

Güncel fiyat 2150 tl

Güncelleme
Cafelat Robot aldım bugün masada yer açmam lazım.
Delonghi BCO 411.b Orjinal kutusuyla gönderlecek ve içinden çıkan orjinal tüm ürünler ile birlikte pazarlıksız fiyatı 1750 ₺

Buna;
3 adet basınçsız sepet (90 ₺ )
1 adet 51 mm leveler (160 ₺)
1 adet 51 mm naked portafilter (250 ₺)
1 adet orjinal Delonghi marka 51 mm tamper (200 ₺)
1 adet Delonghi KG49 değirmen (500 ₺)

Birlikte alınmak istenirse: 2500 ₺ ile alınabilecek. Aksi halde diğer ürünler sıfır ücretleri ile belirtilmiş olup makineden ayrı satılmayacaktır. Makina satılırsa ayrı ayrı satım düşünülebilir elbette.

Ürün sadece makina olacak şekilde satıldı şimdi yancılarını satacağım.

delonghi kg49'un sıfırı 549 TL'ye satılıyor. fiyatı yüksek buldum, düşürmeniz satmanızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum. iyi satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri