• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen Tamiri İçin Öneri (KINGRINDER K6)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afilla

Yeni Üye
İsim
Arda Keskin
Daha fazla  
İsim
Arda Keskin
Değirmen
KINGrinder K6
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İnegöl
Değirmeni bir anlık dalgınlıkla yere düşürmem ile hazne kısmının oturduğu yer yamuldu ve "Abi ben bunu penseyle hallederim." dememle girdim. Şuan durum bu sizce bunu nerede nasıl yapabilirim veya yaptırabilirim tek sorunlu kısmı bu tabi onun dışında öğütüm açısından hiç bir problemle karşılaşmadım bu 1 aylık süreçte. Fotoğrafları bıraktım

Ekli dosyalar

• IMG_0094.JPEG
    IMG_0094.JPEG
    148.9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0095.JPEG
    IMG_0095.JPEG
    138.6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0096.JPEG
    IMG_0096.JPEG
    185.8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0097.JPEG
    IMG_0097.JPEG
    115.6 KB · Görüntüleme: 60
Benimki de öyle olmuştu. Hazne takılmıyordu. Dişlere zarar vermeden ahşap takoz gibi nesnelerle düzelttim.

Eskisi gibi görünmese de haznenin takılabilir olması yeterli

Hazne oturuyor mu?

Benimki de öyle olmuştu. Hazne takılmıyordu. Dişlere zarar vermeden ahşap takoz gibi nesnelerle düzelttim.

Eskisi gibi görünmese de haznenin takılabilir olması yeterli
Vurarak mı yaptın peki?

Yani tornacıya götürmeyi düşünüyordum

Son düzenleme:
Merhaba geçmiş olsun, geçenlerde ben de aynı şekilde elimden düşürdüm. Tam aynı yerden yamuldu. Kendim uğraştım yapamadım, vurarak denemiştim olmadı, dişler zarar gördü, yapmayın derim. Tornacı değil de imece usulü hallettik :) göçen yeri pense gibi bir aletle düzeltip dişlerin arasını yağlayarak hazneyi birkaç kez tak-çıkar yapınca dişler yerine oturdu, düzeldi. Bir ara sıkışıp kaldığını, açana kadar akla karayı seçtiğimizi de belirteyim :) Ama şu an eskisi gibi oturuyor.

Şuan takozla bastıra bastıra açmaya çalışıyorum ama milim düzelme olmuyor.

Kalın sopayı içten konumlandırıp üstten ağır takoz vurulacak. Yani yere düşme gibi, ters yönde kuvvet uygulanır.
1775759575682.png
Ciddi sorun yok. Penseyle de olur. fakat dişler bozulmasın diye arasına kumaş veya karton yerleştiriniz. Fakat madem ki bozulmuş, dişlerin arasını eğe gibi bir aletle açmak, diğer kısımlara benzetmek gerekir.

Ben sopa, tahta kısmını tam hatırlayamadım. Lakin dişleri bozmamak için özellikle dikkat etmiştim. Pense yerine uzun saplı papağan anahtar kullanmış olabilirim. Zor değil. Dişleri bozmak zorunda değilsiniz.
1775759352555.png

Geri