minzibaralan
Yeni Üye
Merhabalar herkese. Yaklaşık bir sene önce hediye bir filtre kahve makinesi geldi elime. Makineyi aldığım tarihlerde foruma üye olmuştum. Üye olur olmaz konu açmamak için, bir şeyler öğrenirim maksadıyla zaman zaman girip bir şeyler okuyordum forumda, fakat hala daha bir adım atamadım. Kahve makinesi yaklaşık bir yıldır çalışmadı, duruyor koyduğum yerinde. Makineyi artık kullanayım diyorum. Fakat değirmen alıp almama konusunda kararımı bir türlü netleştiremedim. Sebebi ise benim gibi bir tüketici için gerekli mi değil mi sorusuna cevap bulamamam. Normalde sık kahve tüketen birisi değilim, canım çekerse tüketirim. Belki bir adım atabilirsem tüketimim değişebilir mi bilemiyorum. Çünkü şimdiye kadar forumda bahsedilen tabirle nitelikli kahve tüketme şansım hiç olmadı. Bu forumla tanıştığımdan beri Türk kahvesi hariç, marketlerde vs. satılan kahvelerden de tüketmeyi bıraktım.
Değirmen almalı mıyım sizce? Al diyorsanız eğer kullanım alanı filtre kahve makinesi ve Türk kahvesi için uygun olabilecek hangi değirmeni tavsiye edersiniz? Bütçe olarak kısıtlamıyorum kendimi, uzun ömürlü olması ve işimi görebilecek asgari özelliklerinin olması yeterlidir benim için. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Değirmen almalı mıyım sizce? Al diyorsanız eğer kullanım alanı filtre kahve makinesi ve Türk kahvesi için uygun olabilecek hangi değirmeni tavsiye edersiniz? Bütçe olarak kısıtlamıyorum kendimi, uzun ömürlü olması ve işimi görebilecek asgari özelliklerinin olması yeterlidir benim için. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Teşekkür ederim.