• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Deep Orange Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afatsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Afatsum

Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Arkadaslar herkese selamlar ☕
Arkadasimin haberi yok , gorunce farkedecek o da Baktim o acmiyor bi baslik ben acayim dedim
Deep Orange Coffee , Eskisehir de arkadasimin islettigi cok tatli sirin bi cafe , biz de tanisali bir kac ay oluyor ve cok guzel bir dostluk kurduk Kendisi cok degerli bir insan benim icin , o yuzden bu basligi acmak istedim
Tanistigimiz da kahvekulubunden bahsetmistim ve bu kisa zamanda forumla da cok icli disli oldu , eminim ona da kazandirdigi bir cok sey olmustur
Gordion basta olmak uzere her ay farkli kavuruculardan kahveler alip hem kendi demleyip hem de istege bagli musterilere de demliyor
Esi Gokcenin yaptigi tatlilar cok lezzetli gercekten , Eskisehirde olup veya yolu dusen arkadaslar olursa tavsiye ederim ☕
İnstagram : Deeporangecoffee

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230204_161734_Gallery.jpg
    Screenshot_20230204_161734_Gallery.jpg
    92.4 KB · Görüntüleme: 235
  • Screenshot_20230204_161616_Instagram.jpg
    Screenshot_20230204_161616_Instagram.jpg
    130.2 KB · Görüntüleme: 175
  • Screenshot_20230204_161603_Instagram.jpg
    Screenshot_20230204_161603_Instagram.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 173
  • Screenshot_20230204_161741_Gallery.jpg
    Screenshot_20230204_161741_Gallery.jpg
    147.6 KB · Görüntüleme: 213
Teşekkür ederim gerçekten ☺️ "Her şey zaman alır." mottosuyla çıktığımız yolda, her köşesini kendimiz dizayn ederek oluşturduğumuz kafemizde zaman geçtikçe her şey daha da güzelleşiyor. @Afatsum vesilesi ile @TarıkTercan la tanışmamızın ardından güzel ve keyifli bir dostluk oluştu. Bulunduğumuz şehirde böyle bir kavurucu olduğu için mutluyum. Lafı çok uzatmadan Eskişehir de olan ve yolu bu tarafa düşen herkesi kahve içmeye ve muhabbet etmeye beklerim ☺️

Selamlar

Eskisehir'de Deep orange dayim , yanimda getirdigim kahveler ve Emre arkadasimin da menusunde yer alan kahvelerle beraber hem kahve hem sohbet amacli gelecek olan uc arkadasima kahve ikramimizdir
Grizzliy : Kosta Rika
Kungpow : İnfuze - Kolombiya
Oldnschool : Nectario Zuniga
ve cesit cesit Gordion kahveleri ☕ 🙂
Sehirde olan ve zamani olan arkadaslari bekleriz ☕ ☕ ☕

IMG-20230401-WA0007.jpg

Emre kardeşim güzel bir menü hazırlamış , boyle cok daha guzel olmuş Her ay toplu alim etkinlikleriyle beraber menü de surekli degiserek devam edecek , Eskisehir'de olup evinde ictigi gibi keyifli kahveler içmek isteyen kahve kulubu uyelerine duyrulurrr ☕😃

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230622_210621_Instagram.jpg
    Screenshot_20230622_210621_Instagram.jpg
    100.2 KB · Görüntüleme: 99
Teşekkür ederim gerçekten ☺️ "Her şey zaman alır." mottosuyla çıktığımız yolda, her köşesini kendimiz dizayn ederek oluşturduğumuz kafemizde zaman geçtikçe her şey daha da güzelleşiyor. @Afatsum vesilesi ile @TarıkTercan la tanışmamızın ardından güzel ve keyifli bir dostluk oluştu. Bulunduğumuz şehirde böyle bir kavurucu olduğu için mutluyum. Lafı çok uzatmadan Eskişehir de olan ve yolu bu tarafa düşen herkesi kahve içmeye ve muhabbet etmeye beklerim ☺️
Eskişehir'e gidince mutlaka uğramak istediğim bir yerdi kapanmış galiba, google'da öyle gördüm. Başka bir yere taşınma durumu oldu mu Emre Bey'i tanıyanlar vardı?

Geri