• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dedica ec 685

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caner81

Yeni Üye
İsim
caner
Daha fazla  
İsim
caner
Merhabalar

De longhi dedica ec685 marka model makine kullanıyorum makine basınca bindiğinde portofiltre sıkıştırdığımız yerde kahve ile birlikte yanlardan su sızdırıyor bu sorunu yaşayan veya çözümü hakkında bilgi sahibi olan birileri var mıdır ?

bazen bende de oluyor. sepete koyduğun kahvenin gramajı ve tamp etme şeklin su sızmasına neden olmaktadır.

Orijinal filtrede döküntü yok fakat bot da var conta değiştirmeyi düşündüm ama çözer mi bilmiyorum

Geri