Dediğim gibi nitelikli - ticari ayrımı konusunda objektif ayrım yapmak için kafa yoruyorum bu aralar. Durum biraz karışık. Kafamda ki maddeleri biraz örnekliyeyim. Zaten bu maddeler forumda zaman zaman konuştuğumuz detaylar.
@teyyaredenkahve nin de bahsetmiş olduğu gibi, hem nitelikli hem ticariyi aynı anda satan yerler var.
Şimdi biz ayrımı çekirdek üzerinden mi yapmalıyız yoksa firma üzerine mi ?
@ytghan dediği gibi SCA puanları bakmak garanti yöntem. Hem güvenilir hem de niceliksel. Fakat şöyle bir durum var. Mesela aynı çekirdek birden fazla firmada satılıyor. Bir firma tedarik, sca puanlarını vs bilgileri açıkça belirtmiş. Diğer firma bu bilgileri vermemiş. Bu durumda nasıl yapacağız? Tedarik yada puan bilgilerine ulaşmak müşteri sorumluluğunda mı? Yada bir müşteri bilgileri net olarak verilmemiş kahve için ne kadar doğru bilgilere ulaşabilir? Ben altta reel bir örnek için link paylaştım. Bu yeşil çekirdekler hakikaten bir birinin aynısının olduğuna dair bir kanıt sunabiliyor muyum yoksa bu benim öngörüm mü?
Örnek:
https://cleancup.coffee/magaza/kahve/filtre/ethiopia-arsosala-250gr/
https://williamsroastery.com/ethiopia-arsosala/
https://justmakecoffee.com/product/ethiopia-arsosala-250-gr/
Verilen puanların ne kadar doğru olduğu biliyor muyuz? Bu puanları başka kaynaklardan teyit edebiliyor muyuz? Kim puanlamış çekirdekleri? Resmi SCA puanı mı? Yoksa tek bir Q-grader tarafından protokole uygun gayrı resmi mi yapılmış? Yada puanlar komple sca ile alakası olmayan protokoller ile mi verilmiş?
Ben sertifika olayına çokça takılmıştım zamanında, hala da araştırıyorum. Şimdi size daha önce forumda okumadığım benimde yeni öğrendiğim bir bilgi vereceğim. Sertifikaların geçerlilik tarihinin bir yıl olduğu biliyor muydunuz?
örnek sertifika
Yeşil çekirdek bilgileri, puanları vs ile ne kadar nitelikli olunuyor? 2021 Hasat, 90 puan üstü, Panama - Gesha varyetesi yeşil çekirdek alıp evde tavada kavurup forumda satışa sunsam nasıl olur? Bu kahveye nitelikli diyecek miyiz? Kimin kavurduğu, hangi makine ile kavurduğu, nasıl kavurduğunu nasıl değerlendireceğiz?
Puanlandırılmayan nitelikli çekirdekler için ne yol izleyeceğiz? Özellikle mikro-lotlar için konuşuyorum. Puan olmadan sadece çiftlik, hasat, tedarik bilgilerinin verilmesi nitelikli kabul etmek için yeterli midir?
Yukarıda ki maddeye ek olarak, bir ticari kahvenin aynı şekilde puanı olmasa fakat bütün çiftlik tedarik, hasat vs bilgilerini verilse nasıl yapacağız? Şeffaflık ile birlikte nitelikte gelmiş oluyor mu? (Nitelik için şeffaflık şart, bu ayrı bir olay)
Geçen gün yine başka mevzu olmuştu, aynı çiftlikte bir çok kalitede ürün çıkıyor. Sadece verilen künye bilgiler ışığında çekirdeğin o çiftlikteki nitelikli ürün mü ticari ürün mü olduğunu belirlemenin bir yolu var mı ?
Bu maddeler ve benzeri gibi daha bir çok kararlaştırılması gereken detaylar mevcut. Şu nokta da yanlış anlaşılmasın lütfen. Kendim için alım yaptığımda, yukarıda saydığım bir çok detay için kendime göre bir cevap ve değerlendirme yapabiliyorum. Yada bir şüphe soru işareti varsa almıyorum, denemiyorum içmiyorum, gayet kolay oluyor. Eskiden kişisel kaygılarım vardı fakat şu anda durum biraz daha basit ve yalın kendi açımdan. Fakat burada problem ayrımı objektif yapabilmekte. Sırf benim görüşüm, veya birinin favori kavurucusu vs diye bir firmayı yada çekirdeği genel olarak sınıflandırmak, nitelikli demek çok anlamlı gelmiyor bana. Global ve kararlı bir takım değerlendirme unsurları olmalı. Böylelikle bir firmanın yada çekirdeğin neden nitelikli olup olmadığının net bir cevabının olmalı diye düşünüyorum.
Bir de şunu sorayım sizlere. Ticari kahve ucuz kahve mi? Özellikle
@ytghan sizin mesajınız sonrasında belirtmek istedim.
Neredeyse hepinizden daha çok zaman geçiriyorumdur bu sitelerde, tabloyu ayakta tutmak ve geliştirmek vs için. Ticari olduğundan kişisel şüphem olmayan ama 70-90TL bandında çekirdek satan yerler var? Bir kısmı nitelikli saydığım çekirdeklerden çok daha pahalı. Bu durum nasıl olacak peki. Aslında nitelikli kahve satan yerli kavurucuların bir kısmı, skor tedarik vs gibi bilgileri net paylaşmayarak, bizlerinde kafalarında soru işareti bırakarak kendi satışlarını ve durumlarını negatif yönde etkiliyorlar bence. Müşterinin iyi ile kötüyü ayırt etmesini zorlaştırıyor.
Not: Konu başlık dışına çıktı. Editör bir arkadaş düzenlerse, ilgili eski mesajları taşırsa güzel olabilir.