• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Davidoff Kahveleri

Tarachan

Yeni Üye
İsim
Sena
Daha fazla  
İsim
Sena
merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. Bir konuda danışmak istediğim için burdayım. Davidoff marka iki kahveyi merak ettim. Ancak tchibo sevmeyen kitleden olduğum için tchibo tarafından üretildiğini öğrenince bir ön yargım oluştu. İnternet üzerinden yorumlardan gördüğüm kadarıyla kokusu muhteşemmiş benimde ilgimi o çekti açıkcası. Deneyen var mı tadını yorumlayabilir mi? tchibo kahvelerine yakın mıdır? Fiyat& performans ne der? :)

Ekli dosyalar

• 38508FEB-E71C-4D38-9D60-ECC4A89933CD.png
    38508FEB-E71C-4D38-9D60-ECC4A89933CD.png
    268 KB · Görüntüleme: 38
  • 500BBE25-097E-4BF1-98BE-E0BBF690D671.png
    500BBE25-097E-4BF1-98BE-E0BBF690D671.png
    208.8 KB · Görüntüleme: 37
Gelin paranıza yazık etmeyin, 4-5 ay önce kavrulmuş yanık çekirdekleri almayın hocam. Nasıl demliyorsunuz kahvenizi?

İndirimde 57 gibi bir fiyattaydı eğer olumlu yorumlar gelirse tekrar indirim anında alayım istedim :) 2-3 kişi içeceksek V60 ile demliyoruz ama ders çalışırken hızlı olsun diye french press kullanıyorum

Granül içerken rich aromayı denemiştim sanırım hatırlamıyorum ama nescafeye göre daha iyi olduğu kesindi. Filtre için yorum yapamayacağım ancak kafanızdaki tek soru işareti tchibo'nun üretmesi ise pek fark edeceğini sanmıyorum. Davidoff formülü verir Tchibo yapar diye düşünüyorum. Nasıl ki Türkiye'de üretilen ithal biralar tat açısından fark etmiyorsa bu da öyle (diye tahmin ediyorum).

Bu kahveler mass-production şeklinde üretilen ve kahve kavurum profilleri çok kavruk olan ve sıklıkla da aroması nescafe'den bildiğimiz tipik kahve aromasıdır. Sitede 3. nesil kavurucu örnekleri mevcut ve çok daha güzel deneyimleyebileceğiniz kahveler var. Fiyat açısından ise şuan toplu alım dönemindeyiz ister bunu değerlendirin ister diğer kavurucuların kahvelerini denemenizi öneririm.

tchibo şu yüzden düşündürdü; kendi kahvesinde ufak tefek dokunuşlar yaptı da davidoff etiketiyle daha pahalıya mı sundular yoksa dediğiniz gibi mi? Bide yıllarca granül kahve içtik ama granülde bile nescafeye fark atmış olması merakımı arttırıyor :)

toplu alımlara daha önce katıldık bugün siteyi çökertmişler galiba yarın karar verip alacağız davidoff u ayrı deneyen varsa bilgi almak istediğim için yazdım :)

Geri