• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dark roast kahve öneriniz var mı?

Merhaba, dark roast kahve öneriniz var mı acaba? Çok teşekkürler

Kronotrop'daki dark çeşitler olabilir. Ya da Starbucks Reserve.
Göz önündeki, işlek şubelerde oldukça fazla denebilecek single origin çeşit var.

Sanalbaharat dark roast kavruma başlayacaktı, eskiden de koyu kavuruyorlardı ama artık alternatif olarak isteyenlere daha koyu kavrum göndereceklerdi. Başladılar mı bilmiyorum ama bakabilirsiniz

daha çok 3. nesil kahveyle uğraşıyoruz kulüpte. Hatta bi çoğumuz dark roast'tan nefret bile ediyor olabilir.
Not: ben nefret edenler tarafındayım
Espresso nitelikli kahve demlemenin babasıdır. Dark roastı geç italyan roasta dayanır. Zincir kahvecilerin sürekli dark roast kahve ayağına kömür yapmaları yüzündendir nefret ediyor olabilirsin. Ama ben nefret etmiyorum güzel kullanıldığı demlemeler oluyor kesinlikle.

Selamlar,

Grizzly Coffee Roast’in İtalya’da kavrularak gelen çekirdeğini ve Montag Coffee’nin adını yanlış hatırlamıyorsam Luna Blend’ini tavsiye edebilirim.

Geri