Merhaba arkadaşlar, V60 demleme için gerekli ekipmanım olmadığı için 1 tane cupu en dibinden keserek böyle bir şey yaptım. Nasıl olmuş sizce güzel kahveler demleyebilir miyim acaba
Ekli dosyayı görüntüle 3617Ekli dosyayı görüntüle 3618

İple sarıp, kolonya döküp sonra yakıyoruz. Sönünce soğuk suya attığımız zaman çatlayıp düşüyo. Bu çok kalın olduğu için zor oldu. Şimdilik idare eder beniYaratıcı olmuş. Cupun dibini nasıl kestiniz? V60'ın benzersiz 60 derecelik yapısı ve kusursuz hava kanalları sayesinde hiçbir çakmasının orijinalle aynı performansı veremeyeceğini söyleyenler var. Ne kadar doğrudur bilemem,ilk demlemenizi bekliyorum.
Çevremde benim kadar kahve meraklısı yok. Ben de tamamlarım bir gün umarımSüper olmuş elinize sağlıkbir arkadaşınızdan V60 bulursanız farklarını daha iyi yorumlayabilirsiniz
![]()
Cam şişeleri mükemmel şekilde ikiye ayırırken kullanılan yöntem. Güzel bir çalışma,ilk demlemenizi heyecanla bekliyorum.İple sarıp, kolonya döküp sonra yakıyoruz. Sönünce soğuk suya attığımız zaman çatlayıp düşüyo. Bu çok kalın olduğu için zor oldu. Şimdilik idare eder beni ☺☺
Çevremde benim kadar kahve meraklısı yok. Ben de tamamlarım bir gün umarım![]()
Emeğinize sağlık güzel olmuşİple sarıp, kolonya döküp sonra yakıyoruz. Sönünce soğuk suya attığımız zaman çatlayıp düşüyo. Bu çok kalın olduğu için zor oldu. Şimdilik idare eder beni ☺☺