• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cu-P Cezve kullananlar bakabilir mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnazmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnazmi

Barista
İsim
nazmi
Daha fazla  
İsim
nazmi
Merhaba,

Türk kahvesi için bütçeme göre cezve arayışındayım. Şansıma Kahhve.com indirimini de (benim sepete indirim uygulamadılar) kaçırdıktan sonra f/p cezve olarak COHO Antique Bakır Cezvesine yöneldim. Bir alışveriş sitesinden de indirimle 2 kişilik modelini 125 TL aldım. Cezve dün elime geçti. Görüntüsü falan çok güzel ama ince bakırdan imal edilmiş. Daha önce @ rudiger simon ölçülerini vermişti 0.85 mm. Cezveden emin olamadım. Kullanır istediğim sonucu alamazsam bütçem ikinci bir cezveye yetmeyebilir ve bu cezveyle devam etmek zorunda kalabilirim.
Bütçem çerçevesinde kalabilecek Spesific Coffee' nin Cu-P Cezvesini (Trendyol' da 315 TL fiyatı var, çekle 275-280 mal edebilirim) mi alsam diye düşünüyorum. Bu durumda da Coho cezveyi de kullanmadan iade edeceğim. Bu nedenle Cu-P cezve kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini ve deneyimlerini sormak istiyorum. Ayrıca bu konuda Türk kahvesi ile ilgilenen arkadaşların da fikirlerini almak isterim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sağlıcakla

Bence değmez. Coho 0.8mm cu-p 1mm. 0.2mm için o paralara çıkmanın bence bir manası yok.
Teşekkür ederim, düşünceniz için. Siz Coho yu kullandınız, (biliyorum Türk kahvesi deneyiminiz benim gibi istediğiniz gibi gitmiyor) sıkıntı yaşadığınız bir şey oldu mu? Soy ile kıyasını sormam mantıklı olmaz zaten.

Sağlıcakla

Geri