• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Craft House Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan khems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

khems

Üye
9E690ECE-EA49-4553-9E2E-99F6FC9A5781.jpeg
West sussex merkezli bir kahve kavurucusunu paylaşmış olayım. 6 gün önce siparişlerimi verdim ve 5 gün içinde elime ulaştı 👏 Geri dönüştürülebilir kutuları ve kahvelerinin hep güzel yorumlar alması beni cezbetmişti. Mail üzerinden çok hızlı bir şekilde sorularıma cevap alabildim o bakımdan da takdir edilesi bir firma. Degassing‘e 2-4 gün önerdikleri için bugün paketi açıp burundiyi denemeyi düşünüyorum.
Fiyat konusunda merak edenler olabilir veya birkaç ay sonra geriye dönüp bakmak iyi olabiliyor, o yüzden onu da paylaşayım. Brewathome ile % 20 indirimden faydalandım. 250 gr burundi mubuga 7.9 pound, 250 gr ethiopia uraga gomoro da 8.4 pound, kargo 5 pound, gümrük vergisi 6 lira, gümrüğe sunum ücreti 8 lira gelmiş oldu. Tek kutu için kargo da 2,5 pound’a geliyor.
İnstagram veya kendi siteleri üzerinden daha detaylı inceleyebilirsiniz
🙂

Ekli dosyayı görüntüle 2750
West sussex merkezli bir kahve kavurucusunu paylaşmış olayım. 6 gün önce siparişlerimi verdim ve 5 gün içinde elime ulaştı 👏 Geri dönüştürülebilir kutuları ve kahvelerinin hep güzel yorumlar alması beni cezbetmişti. Mail üzerinden çok hızlı bir şekilde sorularıma cevap alabildim o bakımdan da takdir edilesi bir firma. Degassing‘e 2-4 gün önerdikleri için bugün paketi açıp burundiyi denemeyi düşünüyorum.
Fiyat konusunda merak edenler olabilir veya birkaç ay sonra geriye dönüp bakmak iyi olabiliyor, o yüzden onu da paylaşayım. Brewathome ile % 20 indirimden faydalandım. 250 gr burundi mubuga 7.9 pound, 250 gr ethiopia uraga gomoro da 8.4 pound, kargo 5 pound, gümrük vergisi 6 lira, gümrüğe sunum ücreti 8 lira gelmiş oldu. Tek kutu için kargo da 2,5 pound’a geliyor.
İnstagram veya kendi siteleri üzerinden daha detaylı inceleyebilirsiniz
🙂
afiyet olsun, deneyimlerinizi de paylaşırsanız güzel olur :)

Sipariş ne kadara geliyor diye deneme amaçlı bir sipariş oluşturmaya çalıştım ama ülke seciminde İngiltere dışında seçim yaptırmıyor

Kargo 5 pound takipli ise, uygunmuş.

Ben sipariş sayfasında veya mailde takip numarası göremiyordum fakat ben işteyken geldiği için kapıya bıraktıkları numaradan ptt üzerinden kargo hareketlerini görebildim. Takipli veya takipsiz diyemiyorum :unsure: 5 gün içinde elime ulaştı ama @NoDRaC royal mail'in genelde hızlı geldiğini söylemişti :)

kahveler hakkında yorumunuz nedir? deneme şansınız oldu mu

Ben sipariş sayfasında veya mailde takip numarası göremiyordum fakat ben işteyken geldiği için kapıya bıraktıkları numaradan ptt üzerinden kargo hareketlerini görebildim. Takipli veya takipsiz diyemiyorum :unsure: 5 gün içinde elime ulaştı ama @NoDRaC royal mail'in genelde hızlı geldiğini söylemişti :)

Ben de siteye üye oldum, deneme yapmak için. Bir tane 1x250, 2x250 grlık paket ekledim, 7 Pound kargo çıkardı, 1 kglik paket ekledim sadece yine 7 poundluk kargo çıkardı. Sitede başka kargo seçeneği yok, bu kadar da hızlı geldiyse takiplidir zaten.

Son düzenleme:
Merhabalar, bende bugün sipariş verdim. Sonuçları haberdar edeceğim.
Not: brewathome indirim kodu ile kargo 5 pound oluyor.
Hasbean sitesinden de sipariş verdim. 1 ay geçmesine rağmen siparişim gelmedi, mail attim sağolsunlar ilgilendiler ve ücretsiz olarak tekrar sipariş geçtiler.(ilk sipariş verdiğim kargoda tracking yoktu fakat tekrardan yolladıkları kargoda tracking eklemişler)

Ben de siteye üye oldum, deneme yapmak için. Bir tane 1x250, 2x250 grlık paket ekledim, 7 Pound kargo çıkardı, 1 kglik paket ekledim sadece yine 7 poundluk kargo çıkardı. Sitede başka kargo seçeneği yok, bu kadar da hızlı geldiyse taliplidir zaten.

Royalmail takipsiz de çok hızlı 24-48 saat içinde Atatürk Havalimanında oluyor kargo. Sonrası ptt

kahveler hakkında yorumunuz nedir? deneme şansınız oldu mu
Burundi Mubuga'yı ilk aldığımda ince öğütüm ve blooming sonrası tek döküş olarak denemiştim. Başlarda kiraz, sonrasında kuru üzüm tatlılığı ve soğudukça belirginleşen bir rom tadında bir seyir izledi. Rom tadının cidden geleceğini düşünmemiştim ve bir süre sonra tamamen ön plana geçiyordu 😅 Çarpıcı kahve severler tutmak isteyebilir ama ben tat profilinde olmasını istemediğim için başka demlemeler denedim ve daha kalın öğütüm + kasuya metodu işimi gördü :) Kiraz ve kuru üzüm ile güzel bir ikili oldular.

Etiyopya için biraz daha deneme yapmam lazım, en son yorumlarımı paylaşırım :coffee:

uzun zamandır denemek istiyordum. Peru ve Espresso blend siparişi geçtim bakalım, kargo dahil 150 tl gibi bi tutar, vergilerle 165 olabilir. çok pahalı da ucuz da sayılmaz ama umarım güzel kahveler çıkar.

Ethiopia Uraga Gomoro ile bir çok farklı deneme yaptım. İnce öğütüm ve blooming sonrası tek döküş gibi yöntemlerde acı bir tat ortaya çıkması üzerine kalın öğütüm ve kasuya metodu ile blueberry ve hafif bal tadını alabildim, karpuz ise çok derinden geliyordu ve varlığı ile yokluğu bir gibiydi. Güral kalita da çok farklı bir deneyim sunmadı açıkçası. Elinde mevcut olanlar için aeropress ve delter ile farklı sonuçlar verebilir. Kalan kahveleri 1-2 hafta bekletip tekrar denemeyi düşünüyorum. Yurtdışı alımı için risk almaya değmez diyorsanız çok önereceğim bir kahve değil :)

Benim de kahveler geldi , sonuclari en yakin zamanda yazicam.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    148.9 KB · Görüntüleme: 49
Ethiopia uraga kehvesini deneyebildim henuz, oldukca aromatik ve yaban mersini buram buram hissediliyor. Kendilerine su onerisi icin mail attim, 125 ppm ve yuksek magnezyum onerisinde bulundu. Bildigim yuksek ppm li su erikli var o da 80 ppm civarinda. Su onerisi olan var mi acaba denemek istiyorum.

Ethiopia uraga kehvesini deneyebildim henuz, oldukca aromatik ve yaban mersini buram buram hissediliyor. Kendilerine su onerisi icin mail attim, 125 ppm ve yuksek magnezyum onerisinde bulundu. Bildigim yuksek ppm li su erikli var o da 80 ppm civarinda. Su onerisi olan var mi acaba denemek istiyorum.

Çoğu kavurucu magnezyum içeriğinin limitlerinin üst sınırına yakın olmasını tavsiye ediyor. Fincanda biraz daha yumuşak ve tatlı hissediliyor.

Bugün @orkunustel in videosunda da Magnezyum özelinde olmasa bile, nasıl daha tatlı fincan alınacağı ile ilgili ipucu vardı. Son çare olarak bakmak isteyebilirsin :)

Tesekkurler levent inceleyeyim :)

Geri