3-4 ay önce Butik Bira ile yaşadığım olumsuz bir deneyimi anlatmak isterim.
Kahve ile ilgili bir proje için kendilerinden şerbetçi otu siparişi verdim.
Bir hafta sonra kargo geldi ama içinden yanlış şeyler çıktı. Olabilir, insanlık hali, sorun burada değil.
Butik bira ile iletişime geçtik bize geri gönderin malları biz de size doğru malları gönderelim dediler. Tamam dedik.
Ben de iş yoğunluğundan 1 hafta sonra kendilerine geri gönderdim. Ancak sonrasında bekle bekle ne gelen ne giden var.
Kendilerine mail attım bizim otlara ne oldu diye, kargo takip numarasını istediler benden, ama ben de şansa kaybetmişim bu takip kodunu, hangi kargo ile gönderdiğimi de unuttum. İşyerinin orda 3 kargo var hepsine sordum ama isimden kontrol edemiyorlarmış ve bulamadım, bu durumu da kendilerine anlattım.
Butik bira da diyor ki kargonuzu tespit edemiyoruz o yüzden takip kodunu vermeden size ne iade yaparız ne de orijinal siparişinizi göndeririz. Yani hem param gitti hem de elimde hiçbirşey yok. Başınıza böyle bir şey gelse ne yaparsınız?
Kısacası bu firma bizi mağdur etti, yaklaşımları da çok bencilce ve müşteri memnuniyetine hiç değer verdiklerini de düşünmüyorum.
Daha ciddi maruzatları olduğunu da duydum.
Bu arada
https://www.fermantasyonmarket.com tavsiyesi aldım bir arkadaşımdan ama henüz alışveriş deneyimim olmadı.