• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

(Çözüldü) Hario Mini Slim Plus‘tan Timemore C3’e geçilir mi?

omertopal

Yeni Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Merhabalar, ben Clever Dripper ile kahve demlerken Hario mini slim plus kullanıyorum genelde benzer sonuçları alıyorum ama arada kahvenin aromasında gereğinden fazla sertlikler oluyor, kahveye dikkatli baktığımda öğütüm boyutları arasında farklılıklar oluşuyor.Timemore C3 değirmeni alırsam öğütme homojenliği düzelir mi? Timemore c3 almaya değer mi? (Filtre kahve dünyasında yeniyim)(Arada doldurulabilir kapsül için espresso öğüteceğim)
Teşekkür ederim.

Geçilir. fark ettirir. C3 Değirmene odaklandıysanız alın. Espresso performansı hakkında yorumlar bulabilirsiniz forumda net birşey diyemeyeceğim. Clever veya v60 gibi yöntemler için sizi tatmin eder. Hatta 2.el bölümünden temiz güzel bir değirmende bulabilirsiniz bütçenize göre.

Geçilir. fark ettirir. C3 Değirmene odaklandıysanız alın. Espresso performansı hakkında yorumlar bulabilirsiniz forumda net birşey diyemeyeceğim. Clever veya v60 gibi yöntemler için sizi tatmin eder. Hatta 2.el bölümünden temiz güzel bir değirmende bulabilirsiniz bütçenize göre.
Teşekkür ederim.Timemore C3 ü Aliexpressten siparis verdim.1229 TL ye vergi dahil aldım.

Geri