espry
Yeni Üye
- İsim
- Orhan
Daha fazla
- İsim
- Orhan
- Espresso Makinesi
- Siemens EQ6 Plus
- Değirmen
- Timemore C2
- Ekipmanlar
- Hario V60 , Chemex
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Merhabalar ; uzun bir süredir vertigo rahatsızlığım dolayısı ile kahve tüketimi konusunda hep uzak durmaya çalıştım. ( ne zaman sek kahve içsem net baş dönmeleri yaşıyorum). Bu bir fizyolojik durum mu yoksa psikolojik mi çok emin değilim. Kahve nin bu konuda masum olmadığını biliyorum, forum içerisinde kahve ve sağlık adı altında net bir başlık göremedim.
Son 1 yıldır ise tüketim alışkanlığım ağırlıklı olarak sütlü karışımlar üzerine yoğunlaştı. Hafta da 1-2 ise 3. nesil demleme yapıyorum. İki konuda görüşler olur ise sevinirim.
- Sek kahve tüketiminde vertigo ve türevleri ile bağıntılı sorun yaşayanlarımız var mıdır ?
- Favori içeceğim Cortado , varsa Cortado severlerin çekirdek önerileri olabilir mi ?
Okuyan yorumlayan tüm dostlara şimdiden teşekkür ederim.
Son 1 yıldır ise tüketim alışkanlığım ağırlıklı olarak sütlü karışımlar üzerine yoğunlaştı. Hafta da 1-2 ise 3. nesil demleme yapıyorum. İki konuda görüşler olur ise sevinirim.
- Sek kahve tüketiminde vertigo ve türevleri ile bağıntılı sorun yaşayanlarımız var mıdır ?
- Favori içeceğim Cortado , varsa Cortado severlerin çekirdek önerileri olabilir mi ?
Okuyan yorumlayan tüm dostlara şimdiden teşekkür ederim.