• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Conqueco el değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aragorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aragorn

Barista
İsim
Enes S.
Daha fazla  
İsim
Enes S.
Değirmen
Kinu m47
Amazon üzerinden %35 indirim ile satıldığını görünce alıp denemek istedim. Elimdeki xeoleo marka değirmeni iade ettim ve bu değirmeni satın aldım. İlk izlenimlerim malzeme kalitesi önceki değirmenime göre çok çok daha iyi. Hem burr kısmı hem dış yapısının malzemesi çelik. Öğütümleri xeoleo değirmenime göre daha başarılı. Sert çekirdekleri hiç zorlanmadan takılma yapmadan çekebiliyor önceki değirmenimde sert çekirdekleri öğütürken çok zorlanıyodum. Molent kullanan bir arkadaşım yeni değirmenimi inceledi, kahve öğüttü ve çok beğendiğini söyledi. Ben de belki uygun fiyata kahve değirmeni arayan benim gibi kahve severlerin olabileceğini düşünerek foruma değirmenimi tanıtmak istedim. Ben çok memnunum 1100₺ gibi bir fiyata gerçekten başarılı bir değirmen aldığımı düşünüyorum. Ürünü bilen başka kullanan varsa onların da yorumlarını merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-25-19-34-36-67_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-05-25-19-34-36-67_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    81.1 KB · Görüntüleme: 48
Geri