• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comp-lexx Coffee Roastery

mvscoffee

Üye
Konum
İzmir
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
İzmir içinde yeni bir soluk kendisi ile bugün tanıştım ve forumda başlığı olması gerektiğini düşündüm Comp-lexx Coffee siteyi de bıraktım bakabilirsiniz. sosyal medya hesaplarından merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Bende kahvesini deneyimliycem yorumları mı aşağıya eklerim.
 
Sabah Colombia El Obraje demledim decanter de tarifi şöyle bırakayım isterim;

Su: Hayat su 91 Derece
Kahve: 18 gram
Öğütüm: 21 click (Cmd)
Demleme: 1:15,27
Tadım notu: Kan portakalı, kuru üzüm, hibiscus
Süre: 2:55
Demleme sonrası sabah kahvaltı öncesi içtiğim için direk kan portakalı kokusu ve lezzeti ile uyandım sonra arkadan gelen kuru üzümü hissettim kalanı termosa aktarıp iş yerine giderken içtim çok az soğuma sonrası kuru üzüm ve hibiscus tatlarını aldım.

Kahve normalin bir tık altında açık kavrulmuş bir kahve öğütürler baya fark ediyorsunuz ama içtiğim zaman bu kahvenin oluru buymuş dedim. Yeni bir firma olmasına rağmen baya uğraş ve emek veren bir arkadaş kendisi ile dün tanışma fırsatım bile oldu ve web sitesine girip biraz inceleme yapabilirsiniz. Kahvelerinin takımlarının yüksek oluşu memnun bıraktı beni.
 
Kahve dükkanları gaziemirde mi acaba ? Instagram hesaplarında çok detay yok
 
Dükkan olarak değil sanırım bir kavurma atölyesi olarak işliyorlar bilmiyorum ama gaziemirde dükkan
 
Geri
Üst