• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çömlek Drip !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigvocate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bigvocate

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir geliştirme aşamasında olduğum ve yoğun uğraşlar sonucunda dizaynını tamamladığım, tamamen organik hammadde ile tasarlanmış olan çömlek drip'imi sizlerle paylaşmaya karar verdim. Burada en çok gurur duyduğum nokta elbet de tümüyle geri dönüştürülebilir bir malzeme ile yapılmış olması ve sıfır atık yaratması. Drip'imin üstünde yer alan ufak delik, server'a boşalan kahvenin yarattığı buharın tekrar kahve yatağına ulaşarak aromaların daha belirgin şekilde ortaya çıkmasını sağlamaktır. yakın bir zamanda da çömlek drip'i filtreye daha rahat takabileceğim bir aparat geliştirmeyi umuyorum. gelişmelerden haberdar edeceğim. sevgiler.
1.JPG2.JPG3.JPG5.JPG6.JPG7.JPG

Yaratıcı fikirler :) eline saplık belki üzeri kaplanabilir

Deliğin bu aparati kullanmamaya göre avantaji var mı? Ben anlayamadim.Deliksiz liludrip e göre avantajli onu anladim.
ben ciddi bir fark yarattığı kanısındayım, üstte @yasyas hocamın da belirttiği üzere bir yandan da tabi hava çıkışını sağlayarak vakumlama etkisi önlemiş oluyor, örneğin bir anda çokça su döktüğümüzde akış sağlanırken fokurdama etkisi oluyor, işte bunun da önüne geçmiş oluyoruz. sanırım biraz karışık anlattım, lütfen kusuruma bakmayın.

ben ciddi bir fark yarattığı kanısındayım, üstte @yasyas hocamın da belirttiği üzere bir yandan da tabi hava çıkışını sağlayarak vakumlama etkisi önlemiş oluyor, örneğin bir anda çokça su döktüğümüzde akış sağlanırken fokurdama etkisi oluyor, işte bunun da önüne geçmiş oluyoruz. sanırım biraz karışık anlattım, lütfen kusuruma bakmayın.
Estagfurullah kusurluk durum değil de demek istediğim şey bu aparatı koymadık diyelim o zaman yine hava tahliyesi oluyor.Normal lily koyunca hava tahliyesi olmuyor.Sizin aparatla hava tahliyesi oluyor.yani sizin aparat normal lily ye göre avantajli oldu ama lilysiz demlemeye göre avantajı olmadı( hava tahliyesi konusunda₺

Süper bir ürün, sonuçta çok rahat ürettirebileceğimiz bir malzeme, çömlek sektörü ülkede baya yol aldı, bunun patentini kaçırmamalısınız hocam. İç deliğe gelince bence oradan hava almadan ziyade akış olur, bu da ortada da bir girdap etkisi oluşturur, yani lily drip sadece dış yüzeyden akış sağlıyorken bu hem içerden hem dışarıdan akış sağlar ekstra 👌

Süper bir ürün, sonuçta çok rahat ürettirebileceğimiz bir malzeme, çömlek sektörü ülkede baya yol aldı, bunun patentini kaçırmamalısınız hocam. İç deliğe gelince bence oradan hava almadan ziyade akış olur, bu da ortada da bir girdap etkisi oluşturur, yani lily drip sadece dış yüzeyden akış sağlıyorken bu hem içerden hem dışarıdan akış sağlar ekstra 👌
katkınız için çok teşekkür ederim, henüz gerekli ölçümlemeleri yapamadım, belki farkında olmadığımız bu ve bunun gibi farklı avantajları da olabilir. eğer sizlerin katkılarıyla geliştirilirse yerli ve milli bir drip yardımcımız olabilir.

Elinize sağlık. Metal ve plastik harici malzemelerle ilgili çok fazla bilgi ve tecrübem olmadığı için teknik yorum yapamıyorum ama anlattıklarınıza bakılırsa çok mantıklı bir parça gibi gözüküyor. Tebrik ederim. (:

Geri