• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çömez Ev Baristası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XceptN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XceptN

Yeni Üye
İsim
Özgür Yüksel
Daha fazla  
İsim
Özgür Yüksel
Değirmen
Timemore Slim Plus, DeLonghi KG79
Ekipmanlar
Standart Aeropress, CM-6A Chemex, Kahveciniz V60 02 Dripper, Kahveciniz Kahve Surahisi KS-600, Kahveciniz Barista Drip Kettle 1200ml
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Twitter
_Stsna_
Merhaba,

Neredeyse 2 yıl önce evde Aeropress (plastik filtre) ile 3ncü nesil kahve dünyasına adım atmışken, zaman içinde basit bir V60 ve Chemex sahibi oldum.

Ardından evde kahvemi kendim (tavada) kavurmaya başladım. Fırında da denedim ama çok iyi sonuç alamadım.

Yeni yeni tadım notu yazmaya ve değişik demleme teknikleri/tarifleri denemeye giriştim.

En sevdiğim çekirdek yöresi Etiyopya Yirgacheffe (şimdilik). Kolombiya, Nikaragua, Küba ve Ruanda kahvelerini de seviyorum..

Vaktimi doğru düzenleyebilirsem, hem öğrenmek hem de deneyimlerimi paylaşmak için buradayım..

Saygılar,
Özgür

Hoşgeldiniz ben de evde küçük kavurma denemeleri yapıyorum maalesef tavadan veya fırından verim almak pek mümkün olmuyor

Hoşgeldiniz :)

Geri