S
Silinen üye 3276
Guest
comandanteye birebir uyan plastik kavanoza ihtiyacım var. 50 60 ml olursa efso olur. şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
siz kullanıyor musunuz bunu, uyumlu mu cmd'yekrem kavanozu 100cc olarak aratırsanız uygun fiyatlı comandante uyumlu cam kavanoz bulabilirsiniz![]()
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe - Plazma Şişe - Ecza Şişe - Numune Şişe - Cam Şişe - Boş Şişe Hava/Isı Geçirmez Kapak - Işığa Duyarlı Numunelerin Taşınmasında ideal - Sıfır Ürün - 1 Adet/Paket - Kahverengi Şişe - Amber Şişe Borox G286 Glass Amber Bottle with White...www.blabmarket.com
evet hatta forumdan bir arkadaştan almıştım şeffaf olanları da varsiz kullanıyor musunuz bunu, uyumlu mu cmd'ye
teşekkürler cevap içinevet hatta forumdan bir arkadaştan almıştım şeffaf olanları da var
Bir de doğasında yapaylık olmayan üründen yapılıyor bunlar, bunu unutmayın lütfen. Bu sene polimerden yapıldı, elektriklenmesi camındankinden bile düşük, spray taşımanıza dahi gerek yok, son derece doğal olan sera etkisinden ilham alındı.yalnız kavanoz orjinal olmazsa öğütülen kahvedeki tüm tadım notlarını alamayabilirsiniz..
Bir de doğasında yapaylık olmayan üründen yapılıyor bunlar, bunu unutmayın lütfen. Bu sene polimerden yapıldı, elektriklenmesi camındankinden bile düşük, spray taşımanıza dahi gerek yok, son derece doğal olan sera etkisinden ilham alındı.
krem kavanozu 100cc olarak aratırsanız uygun fiyatlı comandante uyumlu cam kavanoz bulabilirsiniz![]()
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe - Plazma Şişe - Ecza Şişe - Numune Şişe - Cam Şişe - Boş Şişe Hava/Isı Geçirmez Kapak - Işığa Duyarlı Numunelerin Taşınmasında ideal - Sıfır Ürün - 1 Adet/Paket - Kahverengi Şişe - Amber Şişe Borox G286 Glass Amber Bottle with White...www.blabmarket.com
peki comandante uyumlu üçüncü parti plastik kavanoz kullanan var mı? 7 tane borox cam taşımak comandante taşımaktan daha mantıklı gelmedi geçen hafta![]()