• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

comandante uyumlu kavanoz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 3276

Guest
comandanteye birebir uyan plastik kavanoza ihtiyacım var. 50 60 ml olursa efso olur. şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Aliexpress'te cam olarak mevcut ancak pahalıya geliyor, cmd orjinal olarak çeşitli renklerde polimer olarak çıkarttı, yakında Tin coffee'e gelir diye düşünüyorum, ama sormak lazım.

1111.jpg

krem kavanozu 100cc olarak aratırsanız uygun fiyatlı comandante uyumlu cam kavanoz bulabilirsiniz

krem kavanozu 100cc olarak aratırsanız uygun fiyatlı comandante uyumlu cam kavanoz bulabilirsiniz
siz kullanıyor musunuz bunu, uyumlu mu cmd'ye

yalnız kavanoz orjinal olmazsa öğütülen kahvedeki tüm tadım notlarını alamayabilirsiniz..
Bir de doğasında yapaylık olmayan üründen yapılıyor bunlar, bunu unutmayın lütfen. Bu sene polimerden yapıldı, elektriklenmesi camındankinden bile düşük, spray taşımanıza dahi gerek yok, son derece doğal olan sera etkisinden ilham alındı.

Bir de doğasında yapaylık olmayan üründen yapılıyor bunlar, bunu unutmayın lütfen. Bu sene polimerden yapıldı, elektriklenmesi camındankinden bile düşük, spray taşımanıza dahi gerek yok, son derece doğal olan sera etkisinden ilham alındı.

insan gerçekten hayret ediyor :eek:

teşekkür ederim paylaşım için sipariş verdim.

Aynı sitede şeffaf cam 15 TL. https://www.blabmarket.com/urun/cam-kavanoz-100-ml-krem-kozmetik-kavanozu-100cc
Barista termometresi 57 TL.😄

Ben de zamanında yanlış hatırlamıyorsam yarı fiyatına falan birkaç tane almıştım. Memnunum güzeller fakat ağız kısmı bir iki mm daha uzun tam kapatınca değirmene sürtüyor. Alttaki metal kısmı çizer mi bilmiyorum. Şimdilik bir sorun görmedim.

Proraso Tıraş Öncesi Kremi de uyar gibi gelmişti bana, evdeki daha zibilyon sene bitmeyeceği için test edemem ama evinde olan ve bitmek üzere olan varsa deneyebilir.

Tabi kokusu filan nasıl çıkar, kapağı sızdırır mı, onu bilemem. Sadece deney için yazayım dedim.

Bunun toptancısından ben de almıştım birkaç tane. Yanlış hatırlamıyorsam Güney Kore ürünü. Aynı fabrika üretimi çok sağlam viski şişeleri de aldırmıştım. Kavanozu da gayet iyi. Kapağının plastik kalitesi eh işte dedirtir. Kısmen de renk farkı var. Comandante amber kavanozu daha koyu renkte, bu az daha açık renkte.

peki comandante uyumlu üçüncü parti plastik kavanoz kullanan var mı? 7 tane borox cam taşımak comandante taşımaktan daha mantıklı gelmedi geçen hafta 😕

peki comandante uyumlu üçüncü parti plastik kavanoz kullanan var mı? 7 tane borox cam taşımak comandante taşımaktan daha mantıklı gelmedi geçen hafta 😕

Pet ve plastik malzeme tercih etmiyorum şahsen. Ama o tarz alternatif ararken 53 mm pet kavanoz diye aratırsanız birçok seçenek çıkar. Ancak plastiklerde genelde toptan satış var. Cam ürünler gibi tek kalem fazla satılmıyor. Bir de pet olanlarda ağız yapısındaki vidalama uyar mı, uymaz mı bilemiyorum.

Geri