• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante- Ecm S Automatik'ten Niche Zero'ya Geçmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanka

Üye
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Espresso Makinesi
Ecm Technika 4 Profi
Değirmen
Ecm S-64 Automatik, Comandante
Ekipmanlar
V60, delter,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Edirne
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkez
Arkadaşlar kararsız kaldığım bir konuda tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Konumun içeriği niche zero ile ilgili ama Suat beyin açtığı konuyu dağıtmamak için ayrı bir konu açtım. Bir akrabam Londra'ya gidiyor. Kendisine Niche zero aldırma imkanım var. Ancak evde hali hazırda performansından gayet memnun olduğum 2 tane öğütücüm var. Comandanteyi filtre için, Ecm s automatik 64mm titanyum flat burr öğütücüyü ise espresso için kullanıyorum. Ecm'nin hopperını çıkardım ve tek doz olarak kullanıyorum. Günde ortalama 2 espresso 1 filtre tüketiyorum yada tam tersi. Ama yaz aylarında cold brew demlemek için 125 gr kahveyi comandanteyle öğütmek zor oluyor. Acaba elimdeki öğütücüleri satıp, nice zero alsam mı? Ecm s automatikte toplamda 20 kilo kadar kahve öğüttüm. Modifiyeleri sayesinde Ecm Titan ayarında. Satsam kaç para eder merak ediyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Geri