• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante deri taşıma kılıfı

Kafeinman

Üye
İsim
Zeynal
herkese iyi forumlar, Comandante değirmenimi ev iş arası taşımak için kılıf çanta v.s. arayışı içindeyken yurt dışı sitenin birinde bir kılıf gördüm tasarım olarak harikaydı, instagram da deri cüzdan vs yapan @Manta_Deri ile tanıştım arkadaş sabır ve özveri ile kılıfı bana dikti forumdan isteyen arkadaş olursa iletişime geçebilir.

Ekli dosyalar

• cd.jpg
    cd.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 301
  • ddd.jpg
    ddd.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 294
  • eee.jpg
    eee.jpg
    105.4 KB · Görüntüleme: 289
  • ghgg.jpg
    ghgg.jpg
    84.4 KB · Görüntüleme: 297
  • z.jpg
    z.jpg
    136.6 KB · Görüntüleme: 298
Merhaba kılıfı imal eden olarak biraz açıklamak isterim :) kılıfın dış derisi 2,5 mm kalınlıkta vejetal deriden ve iç kısmında değirmenin giriş çıkışı kolay olsun ve dış etkenlerden koruması için 1 mm semi anilin deri kullanıldı. Kılıf değirmeni tam sardığı için taşıma esnasında herhangi bir sallantı ve ses yapmıyor :)

Merhaba kılıfı imal eden olarak biraz açıklamak isterim :) kılıfın dış derisi 2,5 mm kalınlıkta vejetal deriden ve iç kısmında değirmenin giriş çıkışı kolay olsun ve dış etkenlerden koruması için 1 mm semi anilin deri kullanıldı. Kılıf değirmeni tam sardığı için taşıma esnasında herhangi bir sallantı ve ses yapmıyor :)
Selam emeğinize sağlık.Yurt dışında görmüştüm acaba Türkiyede yapan varmıdır derken burada karşıma cıktı.Fiyatı merak ettim paylaşabilirmisiniz?

Merhaba. Fiyat nedir ?

Merhabalar fiyat bilgisi ve kahve kulübüne özel bir indirim imkanı olursa talep olacağını düşünüyorum buna bende dahilim açıkçası😊

merhabalar kahve ve ekipmanlarının maliyetleri hem kur hem de popülerlikten dolayı bütçeleri zorlarken kendi çapımda küçük bir kampanya yapmak isterim :) %25 indirim veya takas yolu ile alışveriş için iletişime geçebilirsiniz :) lezzetli günler dilerim.

merhaba
daha önce yapmış olduğum comandante C40 deri kılıf üzerinde biraz değişiklik yaparak yeniden yaptım taşıması ve kullanım kolaylığı sayesinde kullanışlı bir kılıf

tamamen el işçiliği ve kaliteli vejetal crazy deri ile yapıldı :)

merhaba
daha önce yapmış olduğum comandante C40 deri kılıf üzerinde biraz değişiklik yaparak yeniden yaptım taşıması ve kullanım kolaylığı sayesinde kullanışlı bir kılıf

tamamen el işçiliği ve kaliteli vejetal crazy deri ile yapıldı :)

Bu ürün kullanılmış mı yeni mi. Çok yıpranmış da

Tasarımı güzelmiş.

tasarım bana ait değil ama işçilik tamamen bana ait :) üstteki boşluğa kolun topuzu oturuyor tamamen kapalı durumda değirmen kolu askı gibi kullanılabiliyor :)

Selamlar oncelikle guzel gorunuyor ellerinize saglik. Ayni tasarimi nubuktan ve daha keskin hatlarla daha bir yeni deri havasi verebilirmiyiz acaba? Hem sizin icin bir fikir hemde eger olabiliyor ise bende bir tane isteyebilirim.

Selamlar oncelikle guzel gorunuyor ellerinize saglik. Ayni tasarimi nubuktan ve daha keskin hatlarla daha bir yeni deri havasi verebilirmiyiz acaba? Hem sizin icin bir fikir hemde eger olabiliyor ise bende bir tane isteyebilirim.
merhaba
nubuk veya herhangi bir deri olabilir önemli olan derinin dik tutumlu olması istediğiniz bir renk varsa yardımcı olabilirim :)

merhaba
nubuk veya herhangi bir deri olabilir önemli olan derinin dik tutumlu olması istediğiniz bir renk varsa yardımcı olabilirim :)
Koyu siyaha yakin bir antrasit var aklimda uzeri siyah dikisli. Ama yumusak degil sert bir kilif istiyorum. Malum nubuklar genelde yumusak oluyor. Icine daha kalin bir deride eklenebilir belki. Fakat bunlari dusunurken aklima su geldi. Acaba bu ic taraftaki deri zamanla ahsapin rengini degistirirmi? Ic tarafi kadife mi yapsak? Bunlar hep sorular kafamdaki.

Kadife veya kumaş olabilir ama zamanla sürtünen yüzeyde kumaş potluk yapabilir deri veya keçe en iyisi bence :) derinin çeşidi değişebilir natural deri kullanılabilir iç tarafa o da sadece maliyeti değiştirir :)

Koyu siyaha yakin bir antrasit var aklimda uzeri siyah dikisli. Ama yumusak degil sert bir kilif istiyorum. Malum nubuklar genelde yumusak oluyor. Icine daha kalin bir deride eklenebilir belki. Fakat bunlari dusunurken aklima su geldi. Acaba bu ic taraftaki deri zamanla ahsapin rengini degistirirmi? Ic tarafi kadife mi yapsak? Bunlar hep sorular kafamdaki.
Dışı nubuk içi natural deriden olabilir :)

Geri