• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante Deri Kılıf Çekilişi!

Arkadaşlar selaam !! Uzun bir süredir deri ürünler yapıp satıyorum biliyorsunuz. Kafamda belirli bir sayıya ulaştıktan sonra küçük bir çekiliş yapmak vardı.Vakit geldi çattı :D

Çekilişe katılmak için konuya 1 mesaj atmanız yeterli, beğeni veya takibe gerek yok maksat heyecan olsun.

NOT: Comandantesi olmayan arkadaşlar lütfen çekilişe katılmasın. Kılıf, ahşap model için dikilecek metal kasaya sahip olanlarda katılabilirler ama şimdiden metal kasada biraz bol olacağını bilsinler.

Ürün fotolarını ve detaylarını burada bulabilirsiniz.. 3d880fb0-1e9a-4c83-95d1-0bc7c5b0f914.jpg
KATILIM İÇİN SON GÜN: 20.03.2020

HERKESE BOL ŞANS:):)

Son düzenleme:
bende destekliyorum bu tarz girişimleri. daha önceden de bir çok deri çalışması vardı arkadaşın. devam devam :)

oo patron çıldırdı :) biz de yerimizi alalım öyleyse bol şans herkese

Bu kılıftan çok memnunum, bana çıkarsa renk değiştirip kullanırım artık :p

Yerimizi aldık:cool:

Keşke benim olsa... hem çıkarsa belki çanta da alırım :devilish::LOL:

Benim gibi sosyal medyası olmayan birine çekiliş hakkı verilmesi harika :) Teşekkürler.

Şansımı bir deneyeyim bakayım..

Beni de katın :)

Diğer katılımcı arkadaşlara da bol şans dilerim 🥳 :coffee:

Son düzenleme:
Gerçek deri olmasaydı ben de katılmak isterdim. Kolay gelsin,

Geri