• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

comandante C40

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende var size satabilirim. Ama düne kadar c2 almaya paranız yoktu c40 ı nasıl alacaksınız merak ettim. 2 günde maaşınıza zam mı geldi yoksa saglikciyim diyerek bizi mi enayi yerine koymaya çalıştınız?
:ROFLMAO: İnsanlar gerçekten enteresan.

kardeş ben öncelikle yeniyim hangi ürün nasıldır gerçek ederi nedir hangi kalitededir yeni öğreniyorum insanların kalitesini de yeni öğreniyorum bu ekipman senin ekipmanın yanında daha kaliteli imiş bir daha aynı ekipmanı almayım diye daha iyisini almak istedim BU BİR....
ikincisi paramın hakimi de sahibi de benim istediğim gibi harcarım sana mı soracam...
üçüncüsü pazarlık denen birşey var sen nerde yaşıyorsun hemde dünyanın her yerinde PAZARLIK var... mal senin ister sat ister satma..para benim ister alrım ister saçarım..haddini bil
dördüncüsü sağlıkçıyım diyerek seni enayi yerine neden koyuyum nasıl bir paranoya bu...facebook adresime bak görürsün..dahada olmadı iş yerime gelirsin...
beşincisi param artar azalır o da beni ilgilendiren bir konu...dikkat edersen bakan açıkladı sağlıkçılara ek döner sermayede verecekler...ata sözünü de hatırlatıyım parayla imanın kimde olduğu belli olmaz..
sen de ürününde kalsın...sana hayırlı satışlar...kıtlık yok..

kardeş ben öncelikle yeniyim hangi ürün nasıldır gerçek ederi nedir hangi kalitededir yeni öğreniyorum insanların kalitesini de yeni öğreniyorum bu ekipman senin ekipmanın yanında daha kaliteli imiş bir daha aynı ekipmanı almayım diye daha iyisini almak istedim BU BİR....
ikincisi paramın hakimi de sahibi de benim istediğim gibi harcarım sana mı soracam...
üçüncüsü pazarlık denen birşey var sen nerde yaşıyorsun hemde dünyanın her yerinde PAZARLIK var... mal senin ister sat ister satma..para benim ister alrım ister saçarım..haddini bil
dördüncüsü sağlıkçıyım diyerek seni enayi yerine neden koyuyum nasıl bir paranoya bu...facebook adresime bak görürsün..dahada olmadı iş yerime gelirsin...
beşincisi param artar azalır o da beni ilgilendiren bir konu...dikkat edersen bakan açıkladı sağlıkçılara ek döner sermayede verecekler...ata sözünü de hatırlatıyım parayla imanın kimde olduğu belli olmaz..
sen de ürününde kalsın...sana hayırlı satışlar...kıtlık yok..
Ben saglikciyim okullar açılacak gondermesekte önden para istiyorlar 400 olmazmi diyerek kendinizi mesleğinizle acindirmadan pazarlık yapın o zaman. O gün bana başka bir kişi daha özel mesaj attı sizin için madem sağlıkçı farkı ben karsiliyabilirim yeterki değirmeni alsın diye. Biraz dürüst olun insanların insanı duygularından faydalanmayin. Yoksa paranız, döner sermayeniz alacağınız ekipman mesleğiniz sizi alakadar eder yeterki insanların vicdanıyla oynamadan dürüst olun. 50tl için kendinizi düşürdüğünüz duruma bi bakın. Yazık o gün size acıyıp farkı ben karşılarım diyen kişiye.

kardeşim bunun acındırmakla mesleği kullanmakla ne alakası var..okullar açılınca bütün velilerin masrafı artmıyor mu..çocuğun varsa okutuyorsan bilirsin..yada baban seni okuttuysa okul zamanı harcamasını bilirsin...ürünün fiyatını 50 indirim olur mu dedim yok dedin kestim attım sonra sana illa sat mı dedik...hadi eyvallah dedik geçtik....50 için kendini düşürdüğün duruma bak..gelmişsin burda salçalık yapıyorsun...Pazarlık diye birşey var umarım haberin vardır...

kardeşim bunun acındırmakla mesleği kullanmakla ne alakası var..okullar açılınca bütün velilerin masrafı artmıyor mu..çocuğun varsa okutuyorsan bilirsin..yada baban seni okuttuysa okul zamanı harcamasını bilirsin...ürünün fiyatını 50 indirim olur mu dedim yok dedin kestim attım sonra sana illa sat mı dedik...hadi eyvallah dedik geçtik....50 için kendini düşürdüğün duruma bak..gelmişsin burda salçalık yapıyorsun...Pazarlık diye birşey var umarım haberin vardır...
Ben size indirim yaptım. Sonra siz bahane ederek 50tl daha indirim istediniz. Para yok masraf çok 400tl olmaz mı dediniz. Bende çocuk okutuyorum evet çocuğumun masrafı varsa önce onu karşılıyorum sonra keyfime bakıyorum. Her neyse beni ilgilendirmez siz ne şekilde yaparsınız bilmem. Dürüst olsanız ben size değirmeni hediye de gönderirim yeterki duygularla oynamayın. Forumdan bir öğrenci kardeşime değirmen hediye ettim size de ederim sorun yok. Paranın peşinde değilim. Beni burda bilen bilir siz bilmeseniz de olur. Ha isterseniz o gün sizin durumunuza içerleyip bana sizin değirmen almanız için mesaj atan arkadaşı da ismini saklayarak mesajını da koyabilirim buraya. Utanırsınız belki biraz. Burası ticaret kulübü değil burda önce insanlık işliyor ben size onun için kızıyorum. Saglikciyim demeyin insanların hassasiyetle oymayin öyle pazarlık yapın diyorum. Ha bunu kullanmakta sizin tercihiniz ama artık bu kulüpte kullanamazsınız.

kardeşim nesini kullanacam herkesin bir mesleği var mühendisim dese ne oluyor...ben yönetici ile de tanıştım ortopedi doktoruymuş ne oldu bişey mi oldu.....madem para peşinde değilsiniz bu kadar yazının ne alemi var.. madem para peşinde değildiniz neden 400 e bırakmadınız...kime ne hediye ettiğiniz ALLAH la sizin aranızda bize ne...durumumuza içerleyecek birşey yok o ürünün ederi pazarlığı benim için o dur...başka ürünün başkadır...herkes size sizin istediğiniz fiyatı mı verecek..madem ticaret klübü değil meden ürün satıyorsun kardeşim..neden alım satım tarafındasın takiptesin..senden almayanları bile takip ediyorsun...madem insanlık işletiyorsun açıkça şimdi yaz isteyenler alsın ihtiyacı görülsün...bekleme hemen bedava verdiğini yaz görüsn insanlar ve talep etsinler...

kardeşim nesini kullanacam herkesin bir mesleği var mühendisim dese ne oluyor...ben yönetici ile de tanıştım ortopedi doktoruymuş ne oldu bişey mi oldu.....madem para peşinde değilsiniz bu kadar yazının ne alemi var.. madem para peşinde değildiniz neden 400 e bırakmadınız...kime ne hediye ettiğiniz ALLAH la sizin aranızda bize ne...durumumuza içerleyecek birşey yok o ürünün ederi pazarlığı benim için o dur...başka ürünün başkadır...herkes size sizin istediğiniz fiyatı mı verecek..madem ticaret klübü değil meden ürün satıyorsun kardeşim..neden alım satım tarafındasın takiptesin..senden almayanları bile takip ediyorsun...madem insanlık işletiyorsun açıkça şimdi yaz isteyenler alsın ihtiyacı görülsün...bekleme hemen bedava verdiğini yaz görüsn insanlar ve talep etsinler...
İnsanları size acıyacak ceplerinden para vermek isteyecek kadar vicdanlariyla oynamayın, hele bunu insanların hassas olduğu sağlık grubundan bir meslekle hiç yapmayın. Paranız yoksa param yok deyin gerekeni yapalım. Saglikciyim yok filyasyon ekibindeyim çok çocuk okula gidecek gibi bahanelerle keyfi bir alet için pazarlık yapmayın. Kendinizi bu durumlara düşürmeyin. Bakın adam size acımış bana mesaj atıyor. Konuşmaya devam edecekseniz de özelden yazın kimseyi rahatsız etmeyelim daha fazla.Screenshot_20200913_155501.jpg

Lütfen tartışmaları özel mesaj yolu ile yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri