Muratkahveci
Üye
- İsim
- Murat
Daha fazla
- İsim
- Murat
Arkadaşlar öğütücüyü barista tipi makinemle kullanırım diye bir hafta önce diğer forumdan bir arkadaştan aldım Bursa Gemlik’ten. 1600 lira ödedim. Tek kavanozu var o da zaten değirmene takılı. Faturası yok dedi satan kişi 2018 sonunda raistlinden aldım ordan faturasını çıkartılabilir dedi.
ben herhalde 250 gr öğütmüşümdür o da çok kullanmamış alalı 3-4 gün oluyor ama otomatik kahve makinesi ile devam etmeye karar kıldığım için barista tipini bugün başka bir arkadaşa devredince comandante boşa çıktı. Güzel öğütüyor. Yalpalama yok, tam öğütümden sonra sürtünme hissi de yok yağ gibi dönüyor. Aldığım fiyata isteyene vereceğim. Daha aşağıya satamam. Döviz yükseliyor, aldığın fiyat aldığın fiyat olarak da kalmıyor aslında.
1600 tl. Kadıköy göztepe ya da bursadan teslim edebilirim. Red clixli.
ben herhalde 250 gr öğütmüşümdür o da çok kullanmamış alalı 3-4 gün oluyor ama otomatik kahve makinesi ile devam etmeye karar kıldığım için barista tipini bugün başka bir arkadaşa devredince comandante boşa çıktı. Güzel öğütüyor. Yalpalama yok, tam öğütümden sonra sürtünme hissi de yok yağ gibi dönüyor. Aldığım fiyata isteyene vereceğim. Daha aşağıya satamam. Döviz yükseliyor, aldığın fiyat aldığın fiyat olarak da kalmıyor aslında.
1600 tl. Kadıköy göztepe ya da bursadan teslim edebilirim. Red clixli.