• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satıldı Comandante c40 wenge redclix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim
Murat
Daha fazla  
İsim
Murat
Arkadaşlar öğütücüyü barista tipi makinemle kullanırım diye bir hafta önce diğer forumdan bir arkadaştan aldım Bursa Gemlik’ten. 1600 lira ödedim. Tek kavanozu var o da zaten değirmene takılı. Faturası yok dedi satan kişi 2018 sonunda raistlinden aldım ordan faturasını çıkartılabilir dedi.

ben herhalde 250 gr öğütmüşümdür o da çok kullanmamış alalı 3-4 gün oluyor ama otomatik kahve makinesi ile devam etmeye karar kıldığım için barista tipini bugün başka bir arkadaşa devredince comandante boşa çıktı. Güzel öğütüyor. Yalpalama yok, tam öğütümden sonra sürtünme hissi de yok yağ gibi dönüyor. Aldığım fiyata isteyene vereceğim. Daha aşağıya satamam. Döviz yükseliyor, aldığın fiyat aldığın fiyat olarak da kalmıyor aslında.

1600 tl. Kadıköy göztepe ya da bursadan teslim edebilirim. Red clixli.

Ekli dosyalar

• 092157CA-306B-470D-8634-03AE93EDDA01.jpeg
    092157CA-306B-470D-8634-03AE93EDDA01.jpeg
    49.4 KB · Görüntüleme: 185
  • 31F491EB-1C07-4E7F-941D-DBE2680607D9.jpeg
    31F491EB-1C07-4E7F-941D-DBE2680607D9.jpeg
    77.8 KB · Görüntüleme: 186
  • 9F0C156D-863F-4F0E-B248-D375A1C64C74.jpeg
    9F0C156D-863F-4F0E-B248-D375A1C64C74.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 192
Üst açıdan olan fotoğrafta sabitleyici disk eksik görünüyor. Arka planda flu olarak masanın üstünde bu parçaya aşırı benzer bir parça duruyor ama bu diskten de 2 tane olması gerekiyor. Alacak kişi için bunların eksik olmadığını göstermek yerinde olacaktır.

Ben de arayan bir arkadaşıma iletiyorum şimdi ama halkaların eksik olmadığını teyitleyen bir foto iyi olacaktır.

Merhaba, tek tek bütün parçaların fotosunu çekmedim. Çekmeye gerek de yok, ayrıntılı açıklama mevcut. Eksik değil. Ancak bir kullanıcı yarına kadar rezerve etti muhtemelen satıldı notu düşeceğim yarın.

Merhabalar, tesadüfen gördüm ilanı. @Duder e katılıyorum. Fotoğrafta masanın üstünde duran diskten 2 tane olması lazım. Bence tüm parçaların fotoğrafı şart değil ama gerekli. Neticede o pulun olması gerekiyor ve yedek parça olarak tinde yoksa hazırda temin etmek sıkıntı olabilir.
Sadece önemli bir ayrıntı olduğunu belirtmek istedim.

Ben parçalar tam diyorum, siz sherlock holmes’çülük yapıyorsunuz. Üstelik ilanda şüphe yaratıyorsunuz. Size internetten parça resmi koymak da mümkün ama böyle bir şey yapmıyorum. Parçası tam değerli arkadaşlar. Paketledim zaten. Yeni sahibine ücreti yatınca göndereceğim. Şöyle bakın olaya kendi kendinize fotodan bir çıkarım yapıyorsunuz, ben de size tam diyorum parçaları. Eee daha ne zaten satan kişiye güven duymuyorsanız sahte ilan da açabilir. Alan kişi bunu kontrol etmeden almaz zaten.214C12F1-F2E1-4E41-9590-315C5FF7F855.jpeg

Son düzenleme:
Hocam ortada kötü bir niyet yoktu. Veyahut bir ithamda da bulunmadım. Sadece arkadaşın değerlendirmesinin yerinde olduğunu belirttim. Şüpheye mahal vermeyecek şekilde bir fotoğraf da atmışsınız zaten. İlan ister sahte olsun ister gerçek. Bu alıyla satıcı arasında bir durum. Sherlock benzetmenize de bir Özer karikatürü ile gülüp geçelim birlikte :) iyi akşamlar

Ekli dosyayı görüntüle 5714

Normal aks'ı duruyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri