• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 VS 1Zpresso JX (Street Grinder Round 1)

cagdasium

Barista
İsim
Çağdaş
Doğa gezilerimde kullanmak için aldığım 1Zpresso Jx değirmenim bugün elime ulaştı, halihazırda evde zaten Comandante kullanmaya devam ediyorum.Bugün sadece görsel olarak birazda nostalji ve eğlence katarak, herkesin bildiği ama benim gibi şu an 40 yaşlarına yaklaşmış ve çocukluğu atari salonlarında geçmiş arkadaşları gülümsetecek böyle bir şey hazırladım. Şu an kullanım deneyimi için erken bir süre kullanımdan sonra onla ilgili deneyimlerimi buradan eklerim.

Ekli dosyalar

• cmd vs jx.jpg
    cmd vs jx.jpg
    112.8 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:
+ Karate Kit , Miyagi Usta diyorum :) O günlere özlem devam ediyorsa Cobra Kai is your friend :)

Deneyim detaylarınızı merakla beklemekle birlikte görselden yola çıkarak daha compact bir değirmen daha iyi olmaz mıydı neden bu değirmene yöneldiniz öğrenebilir miyim (650 gr sanırım ağırlığı)

Tşk

+ Karate Kit , Miyagi Usta diyorum :) O günlere özlem devam ediyorsa Cobra Kai is your friend :)

Deneyim detaylarınızı merakla beklemekle birlikte görselden yola çıkarak daha compact bir değirmen daha iyi olmaz mıydı neden bu değirmene yöneldiniz öğrenebilir miyim (650 gr sanırım ağırlığı)

Tşk
Doğa gezisi derken yine araç oluyor yanımda bagajda taşıyorum çanta halinde, araçtan sonra çok uzun süre gezdirmiş olmuyorum elimde.

İlk deneme olarak değirmen ile gelen tabloda belirtilen öğütüm ayarlarından yararlanarak bir v60 demledim, sonuç gayet iyiydi, cmd ile karşılıklı öğütüm karşılaştırma ve fotoğrafları gibi detaylarıda ilerleyen zamanlarda eklemeye çalışırım.

Selamlar,

Commandante ile JX değilde K-Pro'yu karşılaştırmak sanki daha sağlıklı olacak.Bu konuda @teyyaredenkahve Levent Abi'nin youtube'da ki Kahve Masası kanalında çok kıymetli bir değerlendirmesi var.Commandante ile JX sanırım segment olarak biraz farklı.Şahsi değerlendirmelerde bulunmadım fakat Levent Abinin yorumları benim için çok kıymetli.Seyredilmesini tavsiye ederim.

Video Link'i:

Selamlar,

Commandante ile JX değilde K-Pro'yu karşılaştırmak sanki daha sağlıklı olacak.Bu konuda @teyyaredenkahve Levent Abi'nin youtube'da ki Kahve Masası kanalında çok kıymetli bir değerlendirmesi var.Commandante ile JX sanırım segment olarak biraz farklı.Şahsi değerlendirmelerde bulunmadım fakat Levent Abinin yorumları benim için çok kıymetli.Seyredilmesini tavsiye ederim.

Video Link'i:

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. 🙏

Dediğin gibi Comandante yi markanın daha üst sınıf el değirmenleri ile karşılaştırmak gerekiyor ve JX Pro, K Pro, JE Plus gibi model daha doğru olabilir.

Geri