• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Comandante C40 Nitro Blade Grinder Wenge Veneer + Red Clix satışı

ssenkal71

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
Merhabalar,

Foruma yazacağım ilk bilginin satış ilanı olması biraz enteresan belki ama kendi adıma iyi bir amaca hizmet ediyor diye düşünüyorum.
Yine de ilk bilginin satış odaklı olmasından dolayı lütfen kusuruma bakmayın.

Yaklaşık 1 aydır bu foruma üyeyim. Espresso özelinde Kahve ve ekipmanlar hakkında hemen her başlığı inceledim/incelemeye devam ediyorum.
Genellikle öğrenme/izleme tarafındayım. İnanılmaz keyifli yazılar/deneyimler var. Özellikle tadım ile ilgili. Belki bir gün benim de bu tip yetilerim gelişir.

Satış ilanıma gelmeden önce Suat ve Togay bey'lere çok çok teşekkür ediyorum. @NoDRaC, @raistlin. İyi ki varsınız.
Kendileri ile yaptığım çok uzun telefon/yüz yüze görüşmelerde bitmek tükenmek bilmeyen anlamsız sorularım karşısında hiç tükenmeden verdikleri tavsiyeler ışığında Lelit Bianca ve Eureka Mignon Perfetto sahibi oldum. (Muhtemelen henüz bu 2 cihazın seviyesinde bir kullanıcı değilim ama kısa zaman sonra -Bianca ay sonuna doğru gelecek, Perfetto'yu ise teslim aldım- cihazların hakkını verecek espresso'lar yapabileceğime inanıyorum).

Mevcut durumda ise yaklaşık 10 aydır elimde Gaggia Coffee Deluxe (2-3 jenerasyon eski-belki daha da eski- New Classic modeli gibi) ve Comandante C40 Nitro Blade Grinder Wenge Veneer + Red Clix eklentisi var. Kendimce fena espresso'lar yapmadığımı düşünüyordum ama özellikle bugün Togay bey ile Eureka alırken deneyimlediğim espresso -üstelik kendi götürdüğüm kahvem, Coffeerem Dark Ceremony- evde yaptığımdan çok daha lezzetli idi.
Dolayısı ile kendi adıma gidecek çok yol olduğunu gördüm.

Gaggia'yı yazlıkta vb. kullanmak için elimde tutacağım ancak Comandante'yi espresso dışında bir kahve içmediğim için satmak istiyorum.

Comandante için isterseniz Togay bey'den de referans alabilirsiniz. Yeni'den bir farkı yoktur. Herhangi bir çizik, ezik vb. bulunmamaktadır.
Kutusu, tüm kutu içeriği ve red clix dahildir. Garantisi devam etmektedir. E-fatura almıştım ama bulamadım.

İstediğim fiyat ise 1.650 TL.

Biraz uzun bir satış yazısı oldu. Umarım sıkmamışımdır sizleri.

İyilikler.

1592373264767.png1592373317120.png

Red clix ayrı Satmayı düşünürseniz alabilirim

Geri