• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 çantası veya saklama kabı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Witcher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Witcher

Üye
İsim
Baran
Daha fazla  
İsim
Baran
Espresso Makinesi
Delonghi ec685
Değirmen
Comandante C40 MK4
Merhabalar🖖

Başlıktada belirttiğim gibi Comandante C40 için çanta veya saklama kabı arayışındayım. Aşağıda paylaştığım kendi çantası ülkemizde satılmamakla beraber kur farkından dolayı yurt dışından getirmek hayal gibi. Ayrıca yabancı bir forum sitesinde birisinin 1zpresso kılıfını kullandığını ve önerdiğini gördüm (ekte paylaştım) ama onun satışınıda ulaşamadım. Ekteki çantalar gibi çok büyük olmayan alternatif önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

• comandante-travel-case-forest-green.jpg
    comandante-travel-case-forest-green.jpg
    151.2 KB · Görüntüleme: 45
  • comandante-travel-case-standing.jpg
    comandante-travel-case-standing.jpg
    143.2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screen Shot 2022-01-13 at 18.43.52.png
    Screen Shot 2022-01-13 at 18.43.52.png
    632 KB · Görüntüleme: 44
  • Screen Shot 2022-01-13 at 18.44.47.png
    Screen Shot 2022-01-13 at 18.44.47.png
    662.6 KB · Görüntüleme: 46
Ozan'ın diktiği tüm ürünleri şiddetle tavsiye ederim.

Geri