• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Comandante bileklik...

Aydogan

İyi Bilinen Üye
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Comandante, Niche Zero
Ekipmanlar
Hario Bakır V60, Stag EKG, ARC Tartı, Konçhero Kettle, Soy Cezve, Rekrow Ocak.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Bir yıldır Comandante bileklik gördüğüm her paylaşımda, Togay bey geldi mi diye yazmaktan onu bunalıma soktum...
Şimdi sorumu değiştiriyorum artık.
Togay bey bileklikler ne zaman gelecek? 🤔🧿😃

Hocam sözüm meclisten dışarı, aklıma bir fıkra geldi paylaşmak isterim müsadenizle. :D

Temel bir gün eczaneye girmiş “Hemşehrim burada tavuk var mıdır?” diye sormuş.
Eczacı da normal olarak “Yoktur.” demiş.
Temel ertesi gün tekrar gelip “Hemşehrim burada tavuk var mıdır?” diye sormuş.
Eczacı Temel’i hatırlamış. “Hemşehrim burada tavuk olmaz, burası eczanedir, bak; ilaç satıyoruz.” demiş.
Temel bir sonraki gün tekrar gelip “Hemşehrim burada tavuk var mıdır?” diye sorunca eczacı artık sinirlenerek “Hemşehrim sen delirdin mi? Burada tavuk falan yok, gelip durma buraya!” diye bağırmış. Temel de; “Niye kızıyorsun, madem yoktur, yazın cama ‘Burada Tavuk Yoktur.’ diye...”
Eczacı eczanenin camına Temel tekrar gelmesin diye kocaman bir yazı asmış: Burada Tavuk Yoktur.
Temel ertesi gün tekrar gelmiş ve; “Hemşehrim tavuk ne zaman gelecek?”

Harika 👏👏👏😍

Bileklikler gelene kadar sorulacak her ne zaman sorusu için +1 lira ekliyoruz fiyata, şimdi bileklikçiler düşünsün! 😂
:') hocam siz fiyata 1 lira daha ekleyin. Dün evde kediyle boğuşuyordum. Sağ olsun elimi ısırırken bilekliği de koparttı.

Sorması ayıp bu bileklik ne işe yarıyor? :D elden kaymasın diyedir diye düşünüyorum ama bende hiç ihtiyaç olmadı.

Aynısı benim başıma geldi.Boğuşuyorduk ilk raund armoni kazandı .Kedimin ismi armoni kucağıma aldım biraz sevdim tam yere indireceğim tırnağı biri bilekliğe takıldı o anı unutamam jilet halt etmiş öyle bir nizami kesti anlatamam .Umarım kimse yaşamaz kedisi olan arkadaşlar bilmiyorum işte dikkatli olun 😂😂🙈

Yakarak birleştirmeyi düşünüyorum olur mu olur :)
Yakarak yapistiramazsiniz, iyi bir yapıştırıcı da malzemeyi eritebilir. Ama benim herşeyi yapıştırmak için kullandığım dyson extra şeffaf silikon iş görebilir gibi geldi. Tekrar ayirmamam gereken bir çok malzemeyi birbirine bununla yapıştırıyorum.

Bison marka yapıştırıcı var.Çok çeşit var uygun olan bir tanesi denene bilinir.Koçtaş a yolum düşerse bir tane almayı düşünüyorum

Geri