• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante balm

Merhaba,
Yeni aldım sayılır ama cila yapmayı düşünmüyorum, Kullandıkça o eskitme ve yaşanmışlık daha hoşuma gidiyor.

Konu çok güzel denk gelmiş. İlk aldığımda Tin Coffee de Togay Bey bakım yapmıştı. Ben ürün için üretilen balmı almadım, kendi yöntemlerimle hemen hemen ayda bir bakım yapıyorum. :) En son bugün sabah yapmıştım :)

Ekli dosyayı görüntüle 5387
Açıkçası aktardan balmumu alıp zeytinyağı ve keten tohumu yağı ile karıştırıp sürmeyi düşünüyordum ben de. Sizin karışım nedir?

Açıkçası aktardan balmumu alıp zeytinyağı ve keten tohumu yağı ile karıştırıp sürmeyi düşünüyordum ben de. Sizin karışım nedir?
Balmumunu benmari eritip diğer yağlarla karıştırırsanız çok güzel deri ve ahşap cilası elde etmiş olursunuz. 👌

• Like
Tepkiler: ida
Hiç ayda bir yapiyorum😁😁

@raistlin Togay Bey bilgilendirir misiniz

Selamlar,

Aylık periyodlarla bakımınızı yapabilirsiniz. Bu süreyi belirlemek biraz size bağlı aslında. Söz gelimi elleriniz terliyorsa, güneş yüzünden ahşabın daha solgun göründüğüne inanıyorsanız vb. sebeplerle süreyi değiştirebilirsiniz. :)

@ert--exxen Balm sonradan çıkan ürünlerden.

Biz de satışı gerçekleştirirken zaten elinizin altında ahşap bakım ürünü varsa ve diğer ahşap ürünlerinize zarar vermediğinizden eminseniz kullanabilirsiniz diye yönlendiriyoruz. :) Birçok aksesuarda hevesle satın almak isteyen arkadaşları boşa para harcamasınlar diye vazgeçirdiğim genel olarak bilinir.

Sevgiler.

Merhabalar, ben organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Ufak bir bölgede deneyip karar vermek lazım. Ağaçtan ağaca fark var mı bilmiyorum. Ben de red sonja var.

Selamlar,

Aylık periyodlarla bakımınızı yapabilirsiniz. Bu süreyi belirlemek biraz size bağlı aslında. Söz gelimi elleriniz terliyorsa, güneş yüzünden ahşabın daha solgun göründüğüne inanıyorsanız vb. sebeplerle süreyi değiştirebilirsiniz. :)

Biz de satışı gerçekleştirirken zaten elinizin altında ahşap bakım ürünü varsa ve diğer ahşap ürünlerinize zarar vermediğinizden eminseniz kullanabilirsiniz diye yönlendiriyoruz. :) Birçok aksesuarda hevesle satın almak isteyen arkadaşları boşa para harcamasınlar diye vazgeçirdiğim genel olarak bilinir.

Sevgiler.
yok Togay geyiğine dedim zaten uğraşmam ben öyle şeylerle şiddetle oneriyorsan ama uğraşayım😂

yok Togay geyiğine dedim zaten uğraşmam ben öyle şeylerle şiddetle oneriyorsan ama uğraşayım😂

Ertuğrul bu nick senin olsa gerek :)

Balm gerçekten işe yarayan bir ürün, 3-5 kullanımda bitse hiç gerek yok derdim ama hazırda ahşap bakım ürünün yoksa eğer düşünebilirsin. :) İçinden fırça da çıkıyor 4 numara. Balm'ın kendisi de yıllarca yetecek miktarda.

Ertuğrul bu nick senin olsa gerek :)

Balm gerçekten işe yarayan bir ürün, 3-5 kullanımda bitse hiç gerek yok derdim ama hazırda ahşap bakım ürünün yoksa eğer düşünebilirsin. :) İçinden fırça da çıkıyor 4 numara. Balm'ın kendisi de yıllarca yetecek miktarda.
benim benim; tamam aklımda o halde biraz da solsunda commandantem alayim onu da yanında limon tuzu da gonderirsin sen bana😁

Selamlar,

Sevgiler.
Kesinlikle doğru...
Ben Comandantemi alırken sormuştum sevgili Togay beye, bunun yanında almam gereken bir şeyler varsa onları da alayım diye.
Kendisi bana fırca olabilir ama, o da pahalı, iyi bir boya fırçası işinizi görür, gerek yok boşa para vermeye dedi.
Ben Togay beyin işini mükemmel yaptığını gerçekten düşünüyorum.
🧿🙏👍

Geri