• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante alımı hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Herkese merhabalar. Uzun bir zaman direndikten sonra artık comandante alarak değirmen olayını bitirrmek istiyorum. Gelelim bilgi almam gereken kısma. Hangi modelini almak lazım, en uygun fiyata nereden alınır ve iyizico üyesi olan alınabilecek bir yer var mı?

Tin coffee arada bir %10-15 gibi indirimler yapabiliyor, onları bekleyebilirsiniz aciliyetiniz yoksa. Comandante için en güvenli satış kanalı da orasıdır diye düşünüyorum.

Model olarak zaten şuan satışta bir tek c40 mk4 var. Satılanlar arasındaki tek fark dış yüzeyinin ahşap veya metalik olması, rengi vs vs. Kozmetik yani.

Yakında trailmaster adında tamamen plastik bir model ve heavy metal series başlığı altında 2 çeşit (c25, c60) tamamen çelikten yapılma model daha eklenecek ama daha var belli ki.

Tin coffee arada bir %10-15 gibi indirimler yapabiliyor, onları bekleyebilirsiniz aciliyetiniz yoksa. Comandante için en güvenli satış kanalı da orasıdır diye düşünüyorum.

Model olarak zaten şuan satışta bir tek c40 mk4 var. Satılanlar arasındaki tek fark dış yüzeyinin ahşap veya metalik olması, rengi vs vs. Kozmetik yani.

Yakında trailmaster adında tamamen plastik bir model ve heavy metal series başlığı altında 2 çeşit (c25, c60) tamamen çelikten yapılma model daha eklenecek ama daha var belli ki.
Bir aciliyet yok aslında. Tamamen plastik olacak model sanırım daha uygun olacaktır fiyat olarak ama çelik ile aynı kalitede olur mu beklemek gerekecek sanırım.

Merhaba Arkadaşlar,

C40 modelleri arasındaki tek fark dış kaplamadır. Performans - dayanım değişmez. Halihazırda stoğumuzdaki tüm modeller web sitemizde yer alıyor. Comandante fiyatları bu hafta değişiklik gösterecek, satın alma niyeti olan arkadaşların beklememesini öneririm.

%10 indirimi Black Friday dönemindeki ricalara istinaden yaptık. Haricen festival - fuar alanları dışında fiyatlar sabit ve yıl boyunca sürdürülebilir olmaya gayret ediyoruz.

Trailmaster kesici set ve performans olarak C40 ile aynıdır. Uçuş endüstrisinde de kullanılan bir tekno polimer gövdeye sahip. Çok hafif, dış mekan kullanımı için sıcak ve soğuktan etkilenmiyor, üst kapağıyla su geçirmiyor vb. Seyahat, dış alan kullanımı, hafiflik için birebir. Red Clix, topuzlar, aks - yay vb. parçaları C40 ile aynıdır. Modelin satışa çıkışı Şubat ayı sonuna doğru olur. O dönemin koşullarına göre fiyat belirlenecek ama C40'tan dev bir sapma beklemeyiniz fiyat anlamında.

Heavy Metal Series ise sadece Seoul fuarında basitçe gösterimi girdi. Bununla ilgili herhangi bir şey söylemek için bile aşırı erken.

Herkese Sevgiler.

Heavy Metal serisi bu yıl çıkar mı yaz döneminde? Herhangi bir gelişme, haber var mı? Nette rastlamadım.

Heavy Metal serisi bu yıl çıkar mı yaz döneminde? Herhangi bir gelişme, haber var mı? Nette rastlamadım.
Kaç süredir her yerde karşımıza çıkan trailmaster bile yeni yeni satılıyor birçok yerde, Türkiyeye daha gelmedi. Heavy metal için yaza geleceğini düşünmek iyimserlik olur bence. Satış stratejisi açısından da bir sonraki seneye bırakmaları çok muhtemel.

Bernd bey insta hikayelerinde paylaşıp duruyor ancak ne resmi sitesi ne satış kanallarında(Supremo coffee) henüz satışa açılmış değil.

Normalde 2023 deniyordu seul fuarında yine de ikinci çeyreği bulur gibi sanıyorum çıkışı bize gelmesi vs.

Bernd bey insta hikayelerinde paylaşıp duruyor ancak ne resmi sitesi ne satış kanallarında(Supremo coffee) henüz satışa açılmış değil.

Normalde 2023 deniyordu seul fuarında yine de ikinci çeyreği bulur gibi sanıyorum çıkışı bize gelmesi vs.
Teşekkürler efendim.

Kaç süredir her yerde karşımıza çıkan trailmaster bile yeni yeni satılıyor birçok yerde, Türkiyeye daha gelmedi. Heavy metal için yaza geleceğini düşünmek iyimserlik olur bence. Satış stratejisi açısından da bir sonraki seneye bırakmaları çok muhtemel.
Fuar çalışanı 2023 Ocak ta satışta diyor ama görünen o ki yakında çıkmayacak. Çok da lazım değil. Ahşap olanla devam. Teşekkürler.

Geri