• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Coldbrew için şişe arayışındayım🎈

Cafee.mia

Yeni Üye
İsim
Gamze
Daha fazla  
İsim
Gamze
İnstagramda turladıgım da o kadar guzel cam ve plastık şişeler göruyorum ama gel gelelim o şişelere ulaşamıyorum. Varmı bildiğiniz cam veya plastık şişe çeşitliliği olan siteler bi el atalım bu işe 😄🎉

Bigvocate

İyi Bilinen Üye
bahsettiğiniz şişeler buysa eğer bunun boşunu ben de bulamadım, dolusu esasen o fiyat etmez ama bir iki tane için alınabilir.

Cafee.mia

Yeni Üye
İsim
Gamze
Daha fazla  
İsim
Gamze
bahsettiğiniz şişeler buysa eğer bunun boşunu ben de bulamadım, dolusu esasen o fiyat etmez ama bir iki tane için alınabilir.
Stikerlı halini 4 tl ye buldum bu şişelerin 200ml bunlar acaba farklı çeşit bulabilirmiyim dıyorum Screenshot_20200509-144601.pngScreenshot_20200509-214624.png

puspus

İyi Bilinen Üye
İsim
Yücel
Daha fazla  
İsim
Yücel
Espresso Makinesi
BFC Ela Junior
Değirmen
Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
Ekipmanlar
V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Ümraniye-Dudullu

İstanbul Eminönü nde burası, tekli de bulabilirsiniz.

mvscoffee

İyi Bilinen Üye
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Atlantis cam diye bir izmir firması var orada cold brew şişesi satılıyordu yanılmıyorsam. Koli bazında temin de edilebilir, araştırın isterseniz.
100 adet min alım 2,70 e falan geliyor adedi ama sticker vs ile 3-3,5 liraya mal edersiniz ama artık bence modası geçtiği için daha farklı şişlere yönelinebilir :D

Metehan

İyi Bilinen Üye

Bu arkadaşlardan 100 adet civarı şeffaf maden suyu şişesi

Uzun süredir aradığım 250cc şeffaf maden suyu şişesi de varmış burda, stokta yok görünüyor ama bir umut mail attım yinede