Stikerlı halini 4 tl ye buldum bu şişelerin 200ml bunlar acaba farklı çeşit bulabilirmiyim dıyorumKahve Çeşitleri & Markaları & Fiyatları - n11
Kahve ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kahve çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.combahsettiğiniz şişeler buysa eğer bunun boşunu ben de bulamadım, dolusu esasen o fiyat etmez ama bir iki tane için alınabilir.Moloko Cold Brew 5'Li Set Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Moloko Cold Brew 5'Li Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bunlar plastik amaStikerlı halini 4 tl ye buldum bu şişelerin 200ml bunlar acaba farklı çeşit bulabilirmiyim dıyorum Ekli dosyayı görüntüle 1983Ekli dosyayı görüntüle 1984
Plastık de arıyorum zaten. 4 tl ye bulduklarım cam 200 mlbunlar plastik ama
Süper tşk ederimAtlantis cam diye bir izmir firması var orada cold brew şişesi satılıyordu yanılmıyorsam. Koli bazında temin de edilebilir, araştırın isterseniz.
100 adet min alım 2,70 e falan geliyor adedi ama sticker vs ile 3-3,5 liraya mal edersiniz ama artık bence modası geçtiği için daha farklı şişlere yönelinebilirAtlantis cam diye bir izmir firması var orada cold brew şişesi satılıyordu yanılmıyorsam. Koli bazında temin de edilebilir, araştırın isterseniz.
İşte o yuzden çeşitli şişe önerılerı arıyorum100 adet min alım 2,70 e falan geliyor adedi ama sticker vs ile 3-3,5 liraya mal edersiniz ama artık bence modası geçtiği için daha farklı şişlere yönelinebilir
İstanbul Eminönü nde burası, tekli de bulabilirsiniz.
Uzun süredir aradığım 250cc şeffaf maden suyu şişesi de varmış burda, stokta yok görünüyor ama bir umut mail attım yinede
İstanbul Eminönü nde burası, tekli de bulabilirsiniz.