Herkese merhaba cold drip cam malzemeleri arıyorum genellikle medikal malzeme satan yerlere bakıyorum ama istediğim gibi ürünlere pek rastlamadım bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkürler çok güzel ürünler varmış
Çok teşekkür ederim aradığım ürünlerin hepsi varmış.Merhaba Hocam,
Blabmarket te bulabilirsiniz. Eski konuyu aşağıda görebilirsiniz.
Blab Market Laboratuvar Malzemeleri için %5 İndirim
Merhabalar, Bir süredir, refraktometre ve çeşitli cam (erlen, beher, otoklav şişesi gibi) ekipmanlar için arayış içerisindeydim. (Ayrıca daha önce ayırma hunisi kullanarak kendi soğuk demleme istasyonunu yapanları da görmüştüm.) Daha önce okulda alım yaptığımız ve bu nedenle bana güven veren...www.kahvekulubu.net
Aylar önce bu tarz ekipmanlar için bi yer armıştım. Başlıkta okuduysanız bulup iyi kötü bir indirim ayarlamaya çalıştım. İlk etapta %5 gibi küçük bir indirim aldım. Yarattığımız hacme göre indirim artabilir diye konuşuldu. Şu ana kadar baya da alışveriş yaptım. Başka arkadaşların da yaptığını biliyorum. Umarım yardımı olmuştur. Hepimizin zaman zaman ihtiyaç duyduğu bir çok cam ürün ve lab ekipmanı var.Çok teşekkür ederim aradığım ürünlerin hepsi varmış.
İlginiz için çok teşekkür ederim alışveriş yapacağım zaman buradan haberleşiriz.Aylar önce bu tarz ekipmanlar için bi yer armıştım. Başlıkta okuduysanız bulup iyi kötü bir indirim ayarlamaya çalıştım. İlk etapta %5 gibi küçük bir indirim aldım. Yarattığımız hacme göre indirim artabilir diye konuşuldu. Şu ana kadar baya da alışveriş yaptım. Başka arkadaşların da yaptığını biliyorum. Umarım yardımı olmuştur. Hepimizin zaman zaman ihtiyaç duyduğu bir çok cam ürün ve lab ekipmanı var.
Şimdilerde kendi kendime ihtiyacım olanı alıyorum. Borosil diye satılan cam eşya grubu da özellikle kaliteli bence.
Sonrasında saha bir cold drip ekipmanı yaptı kompakt bişey. Ona da 500TL mi ne demişlerdi. O konuda kapandı diye düşünüyorum çünkü alan olsa iyi kötü bir başlık açılırdı.
Aslında iyi bir hatırlatma oldu. Arzu hanıma mail atıp bugüne kadar ki alımlarımızın miktarını sorup indirim oranını arttırabilir miyiz diyebilirim.