• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cold Brew için kullanılacak fiyat performans kahve önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lucilius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lucilius

Üye
İsim
Enes
Daha fazla  
İsim
Enes
Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum, fiyatların bir öğrencinin karşılayabileceğinin çok üstüne çıkması sebebiyle neredeyse bir yıldır nitelikli kahveden uzağım. Ekipmanlarım rafta tozlandı desem yeridir. Çok uzatmadan konuya geçeyim.

Bir senedir buralarda olmadığım için kavurucular ve fiyatlar konusunda eksiğim. Yalnızca cold brew ve serin akşamlarda bir fincan düz, hafif yanık kahve içmek konusunda işimi görebilecek uygun fiyatlı çekirdek bakıyorum. Hangi kavurucuyu/çekirdeği tavsiye edersiniz?

NOT: Sanalbaharat harici lütfen, kendilerinin minimum sepet tutarı fazla ve 150-200 TL harcayacak kadar çok beğenmiyorum çekirdeklerini.

aeropress kullanıyorsanız tarif ettiğiniz gibi bir kahveyi bildiğiniz marketten alınmış mehmet efendi paketiyle çok temiz çıkarabilirsiniz..

vaktiyle el değirmenine geçmeden önce, ofise değirmen taşıyamadığım günlerde geliştirdiğim tarifin soğuk versiyonu şu şekilde:

ap düz konumda, kahve su oranı 1:10, oda sıcaklığında suyu koyup otuz saniye karıştırıp basın, üzerine bol buz, tercihen süt..

(aynı tarifi 80 derece suyla, sadece kahve karışacak kadar karıştırıp hemen basarak sıcak da yapabilirsiniz.. sonra istenildiği kadar süt veya daha sıcak su ile seyreltmek mümkün)

Teşekkür ederim tavsiye için.

Starbucks'ın Pike Place'i yanık kategorisine uygun aslında fiyatı ne olmuştur acaba, bu tarz koyu bir şeyler arıyorum aslında.
Yanık tarz isterseniz tchibo ve lavazza olabilir. Ben bunu almıştım gerçekten feci yanık. Espressoda koca bardağa 2 shot atınca ancak içilecek kıvama geliyor sütle. Coldbrew da yaptım bundan isli tat vuruyor çok beğenmedim ben ama aradığınız bu olabilir.

Son düzenleme:
Sanalbaharat Santos Fine Cup, standart kavrum, çok koyu bir kahve değil. Coldbrew'da fena olmuyor.

Geri