• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffy - Tek Fiyatlı Kahve Noktası

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Selamlar,

Bugün pendikte idoyu kaçırdığım için sıcak bir mekan ararken bulduğum daha doğrusu uzun süredir denemek isteyip ertelediğim "coffy pendik" bayisine geldim.

@Coffy Stuff çantamı bu sefer getirmediğim için coffy gelmekte işin tesadüfü herhalde ahahah.

• Uygulamasından sipariş verip sıra beklemeden teslim alabiliyorsunuz. Ortam sıcaklığı güzel fakat ucuzluğu sebebiyle çok büyük bir oturulacak alan öğrenciler tarafından kapılmış bu sebeple grup gidişlerinde problem yaşanabilir.
• Cortado siparişi verdim ve etiyopya-kolombiya karışımı olduğunu söylediler sunulan miktar cortadoya uygun sunumdu. Kahvesi de dışarda içilebilecek seviyedeydi.

Denenebilir.

Ben de Mecidiyeköy Profilo önündeki şubelerinde tesadüfen oturmuştum bir defa, fiyatlar çok uygun. Filtre kahve içmiştim. Koyu bir kavrum tahminimce 1/20 gibi bir oranda demlenmiş biraz sulu bir gövdeye sahipti. Maliyeti bu şekilde düşürmüş olmaları geldi aklıma ve çok da mantıklı geldi. Yan yana sıralı vaziyette Starbucks, Kahve Dünyası, CafeNero, EspressoLab vb zincirlerin olduğu bir caddede tercihim hiç tereddütsüz Coffy olurdu.

Beşiktaş şubesinden etiyopya kahvesini almıştım evde ilk kahve demlediğim vakitlerde. Diğer zincir kahvecilere göre tercih edilebilir oturup vakit geçirmek için, ama gidip de çekirdek almam büyük hataydı zerre memnun kalmamıştım :((

Beşiktaş şubesinin yeri güzel, çok da kalabalık olmuyor denenebilir

Selamlar,

Bugün pendikte idoyu kaçırdığım için sıcak bir mekan ararken bulduğum daha doğrusu uzun süredir denemek isteyip ertelediğim "coffy pendik" bayisine geldim.

@Coffy Stuff çantamı bu sefer getirmediğim için coffy gelmekte işin tesadüfü herhalde ahahah.

• Uygulamasından sipariş verip sıra beklemeden teslim alabiliyorsunuz. Ortam sıcaklığı güzel fakat ucuzluğu sebebiyle çok büyük bir oturulacak alan öğrenciler tarafından kapılmış bu sebeple grup gidişlerinde problem yaşanabilir.
• Cortado siparişi verdim ve etiyopya-kolombiya karışımı olduğunu söylediler sunulan miktar cortadoya uygun sunumdu. Kahvesi de dışarda içilebilecek seviyedeydi.

Denenebilir.
Afiyet olsun

Geri