• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cøffy Stuff Kahve Ekipman Taşıma Çantası

İsim
Sadık ezici
Daha fazla  
İsim
Sadık ezici
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Hario v60 Hario tartı Konchero kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Seyhan
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Merhaba kahvesever dostlar. Cøffy Stuff markası altında Kahve Ekipman Taşıma çantası , V60 kahve filtre kutusu ve comandante c40 keçe koruyucu kılıf satışı başlamıştır. Coffy.stuff instagram hesabındaki shopier linkinden Shopier link alışverişe başlayabilirsiniz. Kahve forumuna özel “coffystuffmerhaba” kodu ile çanta alışverişinizi 50 tl indirimli yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sadık Abi ile geçtiğimiz ay tanıştım. Kendisinin uzun süredir düşünüp ürettiği prototip ekipman taşıma çantası üzerinde konuştuk dertleştik aslında biraz. Üretilen ilk çantalardan satın alma fırsatım oldu. Gerek çantanın kalitesi gerekse işlevselliği beni çok memnun etti. Seyahatlerinde ekipman taşıma sorunu yaşayan arkadaşlarım için alınabilecek güzel bir çanta tavsiye ederim.

WhatsApp Image 2021-08-18 at 22.34.48.jpeg

Kendi adıma kolilerden kurtulduğum için mutluyum :)

Son düzenleme:
İndirim Kodu gireceğimiz adım karşıma çıkmıyor,ben mi göremedim acaba?

Sadık Abi ile geçtiğimiz ay tanıştım. Kendisinin uzun süredir düşünüp ürettiği prototip ekipman taşıma çantası üzerinde konuştuk dertleştik aslında biraz. Üretilen ilk çantalardan satın alma fırsatım oldu. Gerek çantanın kalitesi gerekse işlevselliği beni çok memnun etti. Seyahatlerinde ekipman taşıma sorunu yaşayan arkadaşlarım için alınabilecek güzel bir çanta tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 15143

Kendi adıma kolilerden kurtulduğum için mutluyum :)
İndirim Kodu gireceğimiz adım karşıma çıkmıyor,ben mi göremedim acaba?
İndirim Kodu gireceğimiz adım karşıma çıkmıyor,ben mi göremedim acaba?teknik bir sorun oluşmuş giderdim problemi şu an aktif.

Son düzenleme:
Ürünü alıp kullananlar yorumlarını belirtebilirse çok mutlu olurum. Almayı düşünüyorum ama işlevselliği hakkinda çekincelerim var. Sık kullandığım ekipmanlar aeropress, v60, kaz boyunlu kettle (elektriksiz), değirmenim (tm slim plus), yeşil ekranlı tartım ve bunların yanında kahvelerimi ve termosu mu da koymayı düşünüyorum. Hepsini bu çanta alabilir mi?
Bir bahaneyle size de sormuş olayım. @Coffy Stuff

Ürünü alıp kullananlar yorumlarını belirtebilirse çok mutlu olurum. Almayı düşünüyorum ama işlevselliği hakkinda çekincelerim var. Sık kullandığım ekipmanlar aeropress, v60, kaz boyunlu kettle (elektriksiz), değirmenim (tm slim plus), yeşil ekranlı tartım ve bunların yanında kahvelerimi ve termosu mu da koymayı düşünüyorum. Hepsini bu çanta alabilir mi?
Merhaba ben kullaniyorum. Kaz boyunlu kettle sigmiyor. Ben hario air kettle ile kullaniyorum v60 server termos degirmen kahve ve tarti rahatlikla sigiyor. Tavsye ederim

D8CEA23E-2E04-4271-B034-A60AC0EC4501.jpeg3F5D58A4-C4F1-44F4-A2DA-FF6B7E61D5BA.jpeg

kettle hariç gerekli olan tüm ekipmanlarımı sığdırabildim ben.Tavsiye ederğm.Malzeme kalitesi de oldukça tatminkar bana göre..

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Kaz boyunlu kettle dışında saydığın ekipmanlar rahatlıkla sığar. Başka soruların olursa her türlü yardımcı olurum.

Bende bir tane aldım bakalım :) elime geçtiğinde deneyimlerimi aktarırım buradan.

Filtre kutusu için foruma özel bir indirim yapmayı düşünüyor musunuz?

Filtre kutusu için foruma özel bir indirim yapmayı düşünüyor musunuz?
İyi bir indirim olursa almayı düşünürüm, bu haliyle çok fazla geldi çok da elzem olmayan sadece estetik amaçlı bir ürüne bu fiyat, linke tıklarken maks 70-80 lira gibi bir beklentiyle tıklamıştım hatta, ben hala ülkenin yeni ekonomik şartlarına alışamamış da olabilirim 🥲

İyi bir indirim olursa almayı düşünürüm, bu haliyle çok fazla geldi çok da elzem olmayan sadece estetik amaçlı bir ürüne bu fiyat, linke tıklarken maks 70-80 lira gibi bir beklentiyle tıklamıştım hatta, ben hala ülkenin yeni ekonomik şartlarına alışamamış da olabilirim 🥲
Aynı hissiyat, görüntü güzel ama... 200 TL... İşi bozuyor.
Güzel ürünler, iyi satışlar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ülkenin içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Üretim maliyetlerim çok yüksek. Ancak sizlerede yardımcı olmak adına sınırlı süre için 50 tl indirim yaptım. -sizistedinizbizyaptık- indirim kodu ile alışveriş yapabilirsiniz.

Geri