• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeevine Kahve Aboneliği

ekşibirazsanki

Barista
İsim
Ümit
Kaç zamandır bu siteye denk geliyorum ama alışveriş yapma fırsatım hiç olmadı

Avrupa'nın birçok kahve evinden seçkileri tracked mail ile gönderiyorlarmış
1 kg kahve(4 paket) kargo dahil 64 Euro tutuyor
Aranızda deneyimleyen oldu mu?
Fiyat çok ucuz gelmedi ama çeşit sunuyor olmaları cezbediyor
Geçen aylardaki seçkiler şöyle:
Screenshot_20210212-001423_Opera.jpgScreenshot_20210212-001405_Opera.jpgScreenshot_20210212-001342_Opera.jpg

Merhaba, 1 senedir aboneliğim mevcut. İlk başta deneyimlemek için tek paket aboneliği yapmıştım sonra memnun kaldığım için aylık 2 pakete çıkardım. Fiyat dediğiniz gibi çok uygun olmuyor ama gönderdikleri çeşitlilik güzel. Şimdiye kadar memnun kalmadığım 1 ya da 2 paket kahve olmuştur. Kargo süresi olarak 10 gün ortalamayla geliyor sadece bir kere pandemi sürecinde 1 ay geç geldi.

Merhaba, 1 senedir aboneliğim mevcut. İlk başta deneyimlemek için tek paket aboneliği yapmıştım sonra memnun kaldığım için aylık 2 pakete çıkardım. Fiyat dediğiniz gibi çok uygun olmuyor ama gönderdikleri çeşitlilik güzel. Şimdiye kadar memnun kalmadığım 1 ya da 2 paket kahve olmuştur. Kargo süresi olarak 10 gün ortalamayla geliyor sadece bir kere pandemi sürecinde 1 ay geç geldi.
Sizin üyelik devam ediyor mu?

Merhabalar arkadaşlar,

Coffeevine kurucusu Alex ile ara ara konuşuyordum ve kargo fiyatlarından yüksekliğinden bahsettim... bir de alım gücümüzden tabii ki...

Türkiye'ye 10 euro gibi bir kargo fiyatı vardı ve bunu paket fiyatına dahil etti. Yani artık ilave kargo ücreti çıkmayacak dedi.

Mayıs ayı paketinde Onyx, Fjord gibi kavurucular var.

Özelden, instagram üstünden çok fazla soru gelmişti. Bilginiz olsun istedim. Hali hazırda üye olanlara da faydası olabilir. @Appleman

Bilmeyenler için Coffeevine bir kahve abonelik sistemi.

Süper haber, çok teşekkürler katkınız için.

Birkaç haftadır abonelikleri inceliyorum, bir türlü karar verememiştim. Bu kararımı kolaylaştıracak gibi duruyor.

Tam sepete ekledim, euronun 10 tl olduğu aklıma geldi kapattım 🚬

Merhabalar arkadaşlar,

Coffeevine kurucusu Alex ile ara ara konuşuyordum ve kargo fiyatlarından yüksekliğinden bahsettim... bir de alım gücümüzden tabii ki...

Türkiye'ye 10 euro gibi bir kargo fiyatı vardı ve bunu paket fiyatına dahil etti. Yani artık ilave kargo ücreti çıkmayacak dedi.

Mayıs ayı paketinde Onyx, Fjord gibi kavurucular var.

Özelden, instagram üstünden çok fazla soru gelmişti. Bilginiz olsun istedim. Hali hazırda üye olanlara da faydası olabilir. @Appleman

Bilmeyenler için Coffeevine bir kahve abonelik sistemi.
Bilgilendirme için teşekkürler, üyeliğimi güncelledim ve kargo ücreti çıkmadı. :)

Seçkisi sadece Hollanda'daki kavuruculardan sanırım?
Tek bir ülke söylemek zor ama genellikle avrupa diyebilirim. Tamamen o ay anlaşılan firmalara bağlı.

Geri