• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

(coffeerem) Hakan beyden online demleme kursu

Herkese selamlar @hakanie Hakan bey kabul ederse kendisinden ücretli online demleme teknikleri kursu vermesini demlemede tum merak edilenleri uygulamali olarak zoom üzerinden bu egitimleri alabiliriz ne dersiniz?

Özelden önce @hakanie Hakan Bey'e fikrinizi yazsanız, daha sonra paylaşsanız daha verimli olabilir.
 
Gerçekten benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı olur.
 
Bu kadar koşuşturmaca içerisinde uykunuzu alabiliyor musunuz @hakanie ? :) yeni başlayan arkadaşlara destek olmanız çok güzel bir davranış 👏
 
gece geç saatte sakin bir eğitim m yoksa))) katılmak için can atıyorum
 
belki de geçen ayki alımda yapılan Orkun bey ve Seçkin bey'in cupping etkinliğine benzer şekilde kahveleri mesela diyelim ki birinci paket;
Şeklinde önerilen kahveleri anlatılan şekilde demleyerek beraber tadımlayabilir ve hatta belki bir kör tadım tek demlemelik set eklenerek isteğe göre tadımlama da yapılabilir. Pour over ve immersion yöntemlerde bu kahveleri çeşitli reçetelerde deneyimleyebiliriz.

Bir fikir sadece, ki ben ilk kez kahve aldığımda sağolsun hakan bey video konferans ile birlikte hem pour over demledik hem birlikte espresso shot almıştık, kendisi bu konuda gayet hevesli bir kavurucu.
 
Çok güzel bir fikir. Katılım için takipteyim
 
Sanırım kahve kulübü içinde en yüksek izlenme rakamlarına erişmiş online yayın olur.
 
Hemen yerimi alayım, beklemedeyim.
 
Geri
Üst