Dederuhibey
Üye
- İsim
- Berhan Soylu
Daha fazla
- İsim
- Berhan Soylu
- Espresso Makinesi
- Beko 2170
- Değirmen
- E37s
Çok uzun süredir hem şirkete toplu filtre kahve(şirkette Bunn paket grinder'ı var ilginç bir durum evet, eskiden kahve işi yapmışlar o kalmış.) aldığımız hem de eve espresso çekirdeği aldığım yerdir. Fakat 3 alımdır (2 haftada bir 1 kilo alırım hep, 22gramlık sepet aldığımdan beri ayda 2 kg'a çıktı tüketim) gelen espresso blend'in tadına doyamıyorum. Espresso'cuyum sürekli içebildiğim dengeli ve tatlı bir şeyler peşindeyim hep. Uygun fiyatı ve müthiş kibarlıkları ile burada yer alması gerektiğini düşünüyorum. Whatsapp'tan falan mutlaka bir görüşün derim toplu alım için de. Çünkü belli miktarlar için de doğrudan araçla getiriyorlar.
Kendilerini kahve festivalinde görmüştüm, fiyat aldım toplu alım için ve normal alım için, o fiyata uygun gelmişti baya. Yani kilosu 200-300 TL'ler çok fazla geliyor bana. Günde 100gramlara kadar çıkabiliyor tüketim, eşim de içer americanosunu yapıp. O da çok seviyor. O yüzden fiyat/performans çok önemli ve denemelerim sonrasında ayar tuttururken en az kahve harcadığım ve daha pahalı çekirdekleri hiç aratmayan blendi ile sürekli müşterisi olduğum bir yerdir burası. Keyif amaçlı olarak başka yerlerden V60'ta demlemek için ufak gramajlar alıyorum.
Kendilerini kahve festivalinde görmüştüm, fiyat aldım toplu alım için ve normal alım için, o fiyata uygun gelmişti baya. Yani kilosu 200-300 TL'ler çok fazla geliyor bana. Günde 100gramlara kadar çıkabiliyor tüketim, eşim de içer americanosunu yapıp. O da çok seviyor. O yüzden fiyat/performans çok önemli ve denemelerim sonrasında ayar tuttururken en az kahve harcadığım ve daha pahalı çekirdekleri hiç aratmayan blendi ile sürekli müşterisi olduğum bir yerdir burası. Keyif amaçlı olarak başka yerlerden V60'ta demlemek için ufak gramajlar alıyorum.